Betöltés...

Afrikai Djembe dob kézzel festett 60 cm

Ár: 43.890 Ft

A djembe egy fából készült dob, amelyet kézzel faragtak csésze alakúra. Ez egy tisztán afrikai hangszer, amely világszerte nagy népszerűségre tett szert. Szólóhangszerként és együttesben is használható. Ha egyszer kipróbálod, azonnal meghódít egyedi hangzásával, és életre szóló rajongója leszel.
A djembe Nyugat-Afrikából származik, a mai Guinea, Mali, Burkina Faso és Elefántcsontpart területéről. A formát az afrikai ütők ihlették, és az idők során finomodott a jelenlegi formájáig. A djembe hangjának minőségét, hangterjedelmét és színét azonban nem csak a külső forma határozza meg - a djembe teljes belsejének minőségi kivitelezése is nagy szerepet játszik. A webáruházunkban található djembeket egyetlen darab fából kézzel faragták ki, és kecskebőrrel borították.
A kínálatunkban szereplő hangszerek kézzel faragottak és festettek, ezért a tényleges motívumok és méretek némileg eltérhetnek.
Termék részletek:


Magasság: 60 cm


átmérő: 26 cm


súly: 4 kg


kecskebőrrel borított


anyag: mahagóni fa


Csomag tartalma: 

1 x dob


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Hangszerek, Hang és fénytechnika rovaton belül a(z) "Afrikai Djembe dob kézzel festett 60 cm" című hirdetést látja. (fent)