Betöltés...

MaGeCa 61 billentyűs multifunkciós összecsukható zongora, Hordozható kialakítás, Felvételi funkció, 128 hangszín, 128 ritmus, 14 demo dal, Beépített hangszóró, MIDI kimenet, Fekete színű

Ár: 37.070 Ft

MaGeCa 61 billentyűs multifunkciós összecsukható zongora, Hordozható kialakítás, Felvételi funkció, 128 hangszín, 128 ritmus, 14 demo dal, Beépített hangszóró, MIDI kimenet, Fekete színű

 

Fedezze fel a zene világának forradalmát a MaGeCa multifunkcionális összecsukható zongorával, amely 61 rugalmas szilikon billentyűvel rendelkezik! Kompakt és rugalmas kialakításának köszönhetően ez a zongora tökéletes társ a zene szerelmeseinek, legyen szó akár kezdő, akár haladó zenészről.



Előnyök:

Csodálatos hordozhatóság: A rugalmas szilikon anyagnak köszönhetően bárhová magaddal viheted a zongorát! Könnyű, kompakt és feltekerhető, így bármilyen táskában vagy hátizsákban elfér.

61 érintésérzékeny billentyű: A 61 billentyűvel a zenei hangok és hangjegyek teljes skálájához hozzáférhetsz. A billentyűk érintésérzékenyek, így könnyedén kifejezheted a zenéd érzelmeit és intenzitását.

Többféle csatlakozási lehetőség: A zongora többféle csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, többek között USB-vel és MIDI-vel, így számos eszközhöz, például számítógéphez, táblagéphez vagy akár okostelefonhoz is csatlakoztathatja.

Ideális kezdők és profik számára: Akár most kezded a zenetanulási utadat, akár tapasztalt zenész vagy, ez a rugalmas zongora kiemelkedő zenei élményt nyújt, és alkalmazkodik az igényeidhez.

Kiváló minőségű hangzás: Élvezze a kiváló minőségű hangzást, bárhol is legyen. Ezzel a zongorával könnyedén készíthet és rögzíthet zenét.



Specifikációk:


Anyaga: Szilikon és ABS


61 szabványos billentyű, mint az igazi zongora (beleértve a fekete billentyűket is)


128 hangszín, 128 ritmus, 45 demo dal


Felvétel, programozás, lejátszás funkció.


Sustain és vibrato funkciók.


Méretek: 100x23 cm


Súly: 1,4 kg


Beépített hangszóró


Támogatja a fejhallgató és a hangszórók kimeneti csatlakozóját


Bemenet: 5V, 1A


Kimenet: 3W



Fektessen be a zene iránti szenvedélyébe, és vigyen egy kis innovációt az életébe a MaGeCa 61 billentyűs multifunkciós összecsukható zongorával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Hangszerek, Hang és fénytechnika rovaton belül a(z) "MaGeCa 61 billentyűs multifunkciós összecsukható zongora, Hordozható kialakítás, Felvételi funkció, 128 hangszín, 128 ritmus, 14 demo dal, Beépített hangszóró, MIDI kimenet, Fekete színű" című hirdetést látja. (fent)