Betöltés...

Yamaha PSR-F52 Szintetizátor - Fekete

Ár: 57.390 Ft

A PSR-F52 tökéletes billentyűk azok számára, akik meg akarnak tanulni játszani. Minden olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek az első játékélményhez szükségesek. Mi lehet a legjobb módja annak, hogy kipróbálhassa magát a világhírű Yamaha hangszergyártó billentyűzetén lévő zenében?
A PSR-F52 szilárd alapot kínál mindazoknak, akik elkezdenek játszani a billentyűzettel.A Yamaha PSR-F52 nemcsak zongorákat, gitárokat vagy fúvós hangszereket kínál, hanem olyan hangszerek hangjait (hangjait) is, amelyek nélkülözhetetlenek a különböző régiókból származó zenék értelmezéséhez. Az Auto-kíséret stílus funkció szórakoztató, ha virtuális zenekarral játszik, és számos stílust kínál nemcsak a szokásos műfajok, például a rock vagy a jazz, hanem olyan stílusok számára is, amelyek megragadják a sok országban népszerű zene lényegét.Ezenkívül a PSR-F52 tele van olyan funkciókkal, amelyek kiválóak a kezdők számára is. Ingyenesen letölthető énekeskönyv, tele szabványos dallamokkal, leckékkel, intelligens akkorddal és élvezze a stílust anélkül, hogy tudná, hogyan kell akkordokat játszani és így tovább! Ezek a kulcsok minden kezdőnek, függetlenül attól, hogy milyen tapasztalatokkal vagy stílussal szeretne játszani.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Hangszerek, Hang és fénytechnika rovaton belül a(z) "Yamaha PSR-F52 Szintetizátor - Fekete" című hirdetést látja. (fent)