Betöltés...

SPECIÁLIS, NARANCSBŐR ELLENI csomag

Ár: 6.999 Ft

A cellulitisz a helytelen életmód következtében a nők 80-90-nak előbb-utóbb problémát okoz a bőr elveszti feszességét, a fenék megereszkedik, a combokon megjelennek a gödröcskék és egyre több zsírréteg rakódik le az elhanyagolt területekre. Ez pedig látható nyomokat hagy az alakon és a bőrön is. Narancsbőr elleni testkezelő csomagunk célzottan segít eltüntetni a narancsbőrt és megakadályozni kialakulását. A chilis krém felgyorsítja a zsírbontást, javítja a sejtanyagcserét, feszesíti, simává és rugalmassá teszi a bőrt. Ezáltal csökken a kezelt testrész átmérője és határozott test kontúrok alakulnak ki. A masszázskesztyű előkészíti a bőrt a hatóanyagok mélyebb befogadására. A fólia pedig melegítő hatásának köszönhetően eltávolítja a zsírt a sejtekből és a krémmel együtt látványosan csökkenti a bőr alatt felhalmozott zsírrétegeket.
Bőrfeszesítés és alakformálás
Van egy jól bevált zsírégető és alakformáló módszerünk a helyi zsírpárnák és a narancsbőr (cellulit) felszámolására 3 lépésben
1. lépés Előkészületek (bőrhámlasztás)
Vérkeringést serkentő, radírozó masszázskesztyűvel
Bőrhámlasztásra használjon speciális, nyirokkeringést serkentő dörzsikesztyűt Húzza fel a nyirokmasszázs kesztyűt a kezeire és gyengéd, körkörös mozdulatokkal átmasszírozva a bőrt, készítse fel a hatóanyagok mélyebb befogadására. A bőrradírozás a művelet előtt azért hasznos, mert így eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, így könnyebben behatolnak a bőrbe a felvitt hatóanyagok.
2. lépés  Krémezés (Chillishape gél)
Zsírégetés helyi fogyasztó és narancsbőr elleni géllel
A bőrradírozó masszázskesztyű mellett szükség lesz zsírégető, izzasztó hatású krémre, gélre vagy olajra is. A tekercseléshez használható kozmetikumok közül az a legjobb, ami jelentősen fokozza az anyagcserét és a vérbőséget.
A Chillishape gélben, az erős chili paprikából származó kapszaicin összetevő található, amely fogyókúrázóknak segít a helyi zsírégetésben, a felesleges centik lefaragásában és a narancsbőrös bőrelváltozások eltűntetésében is.
3. lépés  Tekercselés
Testtekercselés speciális kozmetikai fóliával
Ma már számos testtekercselő fólia közül választhatunk a piacon. Az azonban, nem mindegy, hogy mivel tekercselünk, mint ahogy az sem, hogy mit kenünk fel a fólia alá Az új generációs, szabadolommal védett speciális testtekercselő fóliánk egyik nagy előnye a 22 mikronos anyagvastagságában rejlik (ez nem állítható elő újrahasznosított műanyagból, így az allergia is kizárva), ami nagyszerű levegőzést ad a bőrnek. A másik tulajdonsága, hogy a fólia szövetszerkezete nagy teherbírású és nagyszerűen tapad fel az anyaggal borított testrészre, ezáltal a felhelyezése is könnyebb. Ugyanakkor nagy hőt képez, ami a hatóanyagokat mélyebb rétegekbe préseli. A hőegyensúly változás hatására a szervezet rengeteg energiát használ fel, ami zsír- és súlyvesztéshez vezet...
Kezelés folyamata
Fóliázás Kenje be a krémmel az egész lábát (bokától felfelé), a feneket, a csípőt és a hasi részt. A tekercselő fóliát tekerjük körbe az egyik combon, a térdnél elkezdve vigyük felfelé a fenék felé. Tekerjük körbe a hasunkon. Ha felül is megfelelően körbetekertük, akkor vezessük lefelé a fóliát, és a tekercselést a másik comb alján a térdnél fejezzük be. A lábai között is vigye át a fóliát. Ügyeljen arra, hogy minden körnél fedjék egymást a fóliarétegek. A tekercselés se túl laza, se túl szoros ne legyen. Ha túl laza, csökken a hatása, ha túl szoros, akkor az elszoríthatja a vérereket és keringési problémákat okozhat. Ha izzasztó nadrágot használunk, akkor könnyű dolgunk van, mert csak bele kell bújnunk.
A hatóidő alatt Ha készen van a tekercseléssel, két dolgot tehet takarózzon be és feküdjön le pihenni 30-60 percre, majd szedje le a fóliát, de a krémet ne mossa le De mozoghatunk is, hogy a hatás intenzívebb legyen (pl. takarítás, könnyebb futás, egy kis séta). Tornázva, szobabiciklin vagy futópadon mozogva fokozhatjuk a hatást.
Hányszor Legideálisabb, ha kúraszerűen végezzük, egy hónapon keresztül hetente kétszer-háromszor. A kúrát meg lehet ismételni, d...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.17
Eddig megtekintették 138 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SPECIÁLIS, NARANCSBŐR ELLENI csomag" című hirdetést látja. (fent)