Betöltés...

Slim Extreme 4D BODY DETOX Karcsúsító zöldkávé szérum

Ár: 2.190 Ft

Aktív összetevők
Purisoft - az egzotikus Moringa fából kinyert peptid, úgy működik, mint egy mágnes, vonzza a méreganyagokat és meggátolja a toxinok behatolást a bőrbe. Igazi afrikai anti-ageing és antioxidáns. Feszesít, csökkenti a terhességi csíkokat és láthatóan kisimítja a narancsbőrt.
INTENSLIM - a karcsúsító komplex aktiválja a zsírégetést és a zsírsejtek visszaállítását megfelelő méretűre és alakúra. Jelentősen csökkenti a testzsírt a has, a gyomor, a csípő és a combok környékén.
Zöld kávé kivonat - felgyorsítja a zsírégetés folyamatát a sejtekben, serkenti a mikrokeringést és a méreganyagok elvezetését a szervezetből.
Koffein - csökkenti és gátolja a zsírsejtek képződését.
Hólyagmoszat - A barna hólyagosmoszat fontos fogyasztó és bőrfeszesítő hatású összetevő. Elősegíti az anyagcserét, serkenti a vérkeringést, szabályozza a bőr nedvességtartalmát. Erőteljes feszesítő, ásványosító és keringést serkentő hatást fejt ki.
Afrikai Kolbászfa - Kivonata különböző esszenciális olajokat tartalmaz, amelyek segítenek a bőr kollagén- és elasztin tartalmának regenerálásában, ezáltal látványosan feszesíti a bőrt.
NTENSLIM karcsúsító komplex hatásai
Csökkenti a cellulitot.
Látványosna feszesíti a bőrt.Eltávolítja a felesleges vizet a szervezetből.
Stimulálja a lipolízist, a zsírbomlás folyamatát.
Blokkolja a zsírsejtek képződését és felhalmozódását.
Használata Naponta kétszer, körkörös mozdulatokkal masszírozza bele a szérumot a test problémás területeire, ill. a cellulitisszel érintett részekre. A szérum nem zsíros, gyorsan felszívódik.
Hűsítő formula. Nagyon kellemes kávé illata van.
Kiszerelése 250 ml
 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 357 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Slim Extreme 4D BODY DETOX Karcsúsító zöldkávé szérum" című hirdetést látja. (fent)