Betöltés...

SLIM EXTREME 4D Kozmetikai zsírleszívás

Ár: 2.590 Ft

A zsírleszívást tartják az esztétikai orvosi kezelések leghatékonyabb sziluett karcsúsító módszerének. Ez magában foglalja a felhalmozódott zsír végleges eltávolítását a test azon részeiről, amelyek hajlamosak annak összegyűjtésére (pl. csípő, comb, has, fenék). Hosszú távon a zsírsejtek mechanikai megszüntetése hatékonyan megakadályozza a jojo effektust.
A LIPOCELL-SLIM, az Energisomes Q10 és L-karnitin aktív összetevőkön alapuló, forradalmi LIPO-DRILL 4D Technology az invazív mentes kozmetikai zsírleszívás hatékonyságával dolgozik a testen és látványos karcsúsító működést biztosít.
LIPO-DRILL 4D TECHNOLOGY hatásai
Megemeli és feszesíti a bőrt.Megszünteti a tartós narancsbőrt.
Gyorsuló zsírégetés és vízelvezetés.
Stimulálja a lipolízist, a zsírbomlás folyamatát.
Blokkolja a zsírsejtek képződését és felhalmozódását.
Csökkenti a comb kerületét legalább 3 cm-el.
Aktív összetevők
LIPOCELL-SLIM ISOCELL SLIM COMPLEX hármas koncentrációjú koffein repkény kivonat centella asiatica Gyorsítja a zsírégetést, korlátozza a zsírdepók újbóli felhalmozódását és intenzív vízelvezető hatású. Csökkentik a zsírsejtek térfogatát, ezáltal drámaian karcsúsítja és átformálja a test sziluettjét.
L-karnitin blokkolja a felhalmozódott zsírok és toxikus anyagok lerakódását a sejtekben és gátolja a kollagén rostok bomlását. Ez felgyorsítja a nyirokkeringést és zsírok eltávolítását a zsírszövetekből, ezzel csökken, ill. megszűnik a narancsbőr.
ENERGISOMY Q10 Ginko Biloba kivonatok méregtelenítő hatásúak, semlegesítik a szabad gyököket. Serkentik a szervezet metabolizmusát és a bőrsejtek energetikai folyamatait. Visszaállítják a bőr feszességét és rugalmasságát.
KOLLAGEN Elasztin Laminaria Alga javítják a bőr szerkezetét, feszesítő, rugalmasító hatásúak.
Használata Naponta kétszer, körkörös mozdulatokkal masszírozza bele a szérumot a test problémás területeire, ill. a cellulitisszel érintett részekre.
Hűsítő formula.
Kiszerelése 250 ml

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 170 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SLIM EXTREME 4D Kozmetikai zsírleszívás" című hirdetést látja. (fent)