Betöltés...

Himalájai Goji bogyó tápláló kézkrém

Ár: 1.890 Ft

Ez a kézkrém mindennapi gondoskodást és ápolást jelent a száraz, igénybevett és repedezett bőrű kéz számára a goji bogyó gyümölcsös illatával. Hihetetlenül gyorsan beszívódik és ápolja, simává varázsolja kezeit. Védőréteget képez, mint egy lágy selyemkesztyű.
A Himalája goji bogyó kivonat hatékonyan regenerálja a bőrt, javítja a sejt metabolizmust és gyorsítja a bőrsejtek növekedését.
Kifejezetten ajánljuk a krémet, ha
szereti a friss gyümölcsillatot,
szereti, hogy kezei mindig selymesek és mélyen hidratáltak,
olyan krémre vágyik, ami gyorsan beszívódik és nem ragad,
száraz, repedezett vagy sebes kezei folytonos ápolást igényelnek.
FŐBB ALAPANYAGOK
Shea vaj Segít gyógyítani a hegeket, égési sérülést, zúzódásokat és striákat, megakadályozza a hamuszürke bőrt és a bőrkiütéseket. Erősíti a körömbőrt és a körmöket, természetes módon tartalmaz A és E- vitamint.
Joghurt koncentrátum Kiváló hidratáló, lágyító és simító hatású, kifejezetten ajánlott száraz és problémás bőrre. Gazdagon tartalmaz fehérjéket, ásványi anyagokat és vitaminokat, melyek elengedhetetlenek a bőr sima, rugalmas és hidratált hatásának elérésében.
Használata Vigyen fel egy kis mennyiséget a tiszta kézbőrre gyengéd, masszírozó mozdulatokkal, amíg teljesen felszívódik. Ügyeljen rá, hogy a körmeire és a körömágy bőrre is kerüljön a krémből. Hihetetlenül gyorsan beszívódik. A kézkrém mindennapi használatra alkalmas.
TIPP Kenje be kezét a krémmel minden este lefekvés előtt, így egész éjszakán át hat.
Parabén mentes termék
Kiszerelése 75 ml

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Himalájai Goji bogyó tápláló kézkrém" című hirdetést látja. (fent)