Betöltés...

Himalajai goji bogyó nappali arckrém

Ár: 3.990 Ft

A krém organikus minősítésű goji gyümölcsöt és sheavajat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a bőr öregedését, fokozzák a sejtek anyagcseréjét és gyorsítják a sejtregenerációt. Nagy arányban tartalmaz ásványi anyagokat és vitaminokat, amely elősegítik az elöregedett bőr táplálását, javítják a bőr rugalmasságát, hidratációját és minőségét. Továbbá védi a bőrt káros napsugárzástól is.A szerves sheavaj gazdag a bőr számára nélkülözhetetlen eszenciális zsírsavakban, A és E-vitaminokban, amelyek táplálják és bársonyossá teszik a bőrt.Rendszeres használatával a bőrt simává és rugalmassá varázsolják, puhítják és hidratálják. Ez a könnyed állagú, prémium minőségű hidratáló arckrém biztosíthatja arcbőre számára a mindennapi, tökéletes gondoskodást. Látványosan hat a bőrre, visszaadja a bőr vitalitását, ami élettel teli lesz tőle. Ráadásul magával ragadó gyümölcsös illata van.
A goji bogyóról
A Goji-gyümölcs Himalája lejtőin, magashegyein és bokrain terem. Ezek a piros kis bogyók megtanultak alkalmazkodni a szélsőséges klímához és a zord éghajlati körülményekhez és kifejlesztették saját sejtregeneráló képességüket. Megtanultak védekezni a klimatikus hatások okozta sejtpusztulás ellen, így a pusztuló-öregedő sejteket, szöveteket is hatékonyan regenerálják. Emiatt a Goji hatóanyagai rendkívül értékesek a kozmetikai ipar számára, mert nagy mennyiségben tartalmaznak jótékony hatású anyagokat. Kiváló tulajdonságai - aktív hatóanyagai és bizonyított antioxidáns hatása - speciális gondoskodást és hatékony kezelést biztosítanak a bőr számára. 
Pont önnek találták ki, ha
érzékeny a bőre,
fontos Önnek bőre egészsége,
kedveli a különleges gyümölcsillatokat,
szereti a természetes növényi összetevőkből álló krémeket,
olyan krémre vágyik, ami gyorsan beszívódik és nem ragad,
szeretné, hogy bőre mindig selymes és mélyen hidratált legyen,
fontos Önnek, hogy arcbőre mindig megkapja a megfelelő gondoskodást.
FŐBB ALAPANYAGOK
C vitamin A C-vitamin kötőszöveti sérüléseknél regeneráló és gyógyító hatású, továbbá gyulladt és pattanásos bőrre is használják. A C-vitamin gátolja a kollagén lebomlását és serkenti a kötőszövet anyagcseréjét.
E-vitamin A szépségápolásban főleg antioxidáns hatása miatt alkalmazzák. Kisimítja a bőrt, sejtmegújító és gyulladásgátló hatású.
Shea vaj Nagyon pozitívan hat a bőrre. Megnyugtatja az igénybevett arcbőrt. Bársonyossá teszi és erősíti a bőr barrier rétegeit. Előszeretettel alkalmazzák terhességi csíkok megelőzésében és a szoptatás alatti mellápolásra.
Himalájai goji bogyó kivonat Segíti a sejtek anyagcseréjét és gyorsítja a sejtregenerálódást. Támogatják a bőr egészségét és rugalmasságát.
Használata Vigyen fel egy kis mennyiséget a megtisztított, száraz arcbőrre és nyakra. Rendszeres használata mélyen hidratálja, nyugtatja és védi az arcbőrt. Gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után, ezért a reggeli smink alá is felkenhet belőle. Mindennapi használatra alkalmas. Minden bőrtípusra ajánlott.
Parabén mentes termék
Kiszerelése 30 ml

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Himalajai goji bogyó nappali arckrém" című hirdetést látja. (fent)