Betöltés...

Himalájai goji bogyó intenzív hidratáló testvaj

Ár: 2.990 Ft

A testvaj organikus minősítésű goji gyümölcsöt, sheavajat és joghurt koncentrátumot tartalmaz, amelyek táplálják, intenzíven hidratálják és bársonyossá teszik a bőrt. A bőr újra sima és rugalmas lesz tőle. A goji bogyó kivonat megakadályozza a bőr öregedését, semlegesíti a szabadgyököket, fokozza a sejtek anyagcseréjét és gyorsítja a sejtregenerációt. A puhító testápoló vaj nagy arányban tartalmaz ásványi anyagokat és vitaminokat is, amelyek elősegítik az elöregedett bőr táplálását, javítják a bőr rugalmasságát és serkentik a hiarulonsav termelését.
A goji bogyóról
A Goji-gyümölcs Himalája lejtőin, magashegyein terem. Ezek a piros kis bogyók megtanultak alkalmazkodni a szélsőséges klímához és kifejlesztették saját sejtregeneráló képességüket. Megtanultak védekezni a klimatikus hatások okozta sejtpusztulás ellen, így a pusztuló-öregedő sejteket, szöveteket is hatékonyan regenerálják. Emiatt a Goji hatóanyagai rendkívül értékesek a kozmetikai ipar számára, mert nagy mennyiségben tartalmaznak jótékony hatású anyagokat. Kiváló tulajdonságai - aktív hatóanyagai és bizonyított antioxidáns hatása - speciális gondoskodást és hatékony kezelést biztosítanak a bőr számára. 
FŐBB ALAPANYAGOK
Joghurt koncentrátum Kiváló hidratáló, lágyító és simító hatású, kifejezetten ajánlott száraz és problémás bőrre. Gazdagon tartalmaz fehérjéket, ásványi anyagokat és vitaminokat, melyek elengedhetetlenek a bőr sima, rugalmas és hidratált hatásának elérésében.
Shea vaj Nagyon pozitívan hat a bőrre. Megnyugtatja az igénybevett arcbőrt. Bársonyossá teszi és erősíti a bőr barrier rétegeit. Előszeretettel alkalmazzák terhességi csíkok megelőzésében és a szoptatás alatti mellápolásra.
Himalájai goji bogyó kivonat Segíti a sejtek anyagcseréjét és gyorsítja a sejtregenerálódást. Támogatják a bőr egészségét és rugalmasságát.
Használata fürdés vagy zuhanyzás után masszírozza be a nedves bőrbe a puhító testvajat lágy, körkörös mozdulatokkal, amíg fel nem szívódik. Mindennapi használatra és minden bőrtípusra megfelelő, de kifejezetten a száraz, ill. az extra szár bőr ápolására, hidratálására javasolt.
Kiszerelése 200 ml
 
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 50 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Himalájai goji bogyó intenzív hidratáló testvaj" című hirdetést látja. (fent)