Betöltés...

HAIRBELL MASK - regeneráló és hajnövekedést serkentő hajpakolás

Ár: 8.470 Ft

Új HAIRBELL MASK hajpakolás shea vajjal van dúsítva, az egyik legnépszerűbb kozmetikai hatóanyaggal, amely számos jótékony hatásáról ismert. Nélkülözhetetlen ápolás a finom, száraz, sérült és töredezett haj számára.
Intenzív hidratálás
Hozzájárul a hajnövesztéshez
Puhább, rugalmasabb és könnyebben kezelhető haj
Shea vaj
A shea vajat a shea fa földre hullott csonthéjas terméséből nyerik úgy, hogy forrásban lévő vízbe merítik, amíg a zsíros paszta állagot el nem érik. Ezután gyúrás közben előkerül a sárgás színű shea vaj, ami számos kozmetikai ápoló készítmény összetevője. A shea vaj véd, revitalizál és segít a hajnövekedésben.
A shea vaj a szépségipar egyik létfontosságú alkotóelemévé vált, köszönhetően kivételesen gazdag összetételének. Hidratál, intenzíven táplálja az arcbőrt és a test többi részét, a hajat és még a körmöket is. Használatával csípések, gyulladások és fájdalmak kezelésében is segít.
Használati útmutató
Használja a HAIRBELL SAMPON-nal és HAIRBELL BALZSAM-mal együtt, hogy haját még puhábbá és a lehető legmélyebben táplálttá tegye, valamint a haj gondozását még könnyebbé tegye. A sampon és balzsam használata után tegyen bőséges mennyiséget a törölközőszáraz hajra a hajtövektől egészen a hajvégekig. Hagyja fent 3-5 percig, majd alaposan öblítse ki, hogy ne maradjon a hajon a maszkból, ami a súlyánál fogva lehúzhatja. Ezután haját a megszokott módon formálhatja.
Kiszerelés 500 ml/tégely

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.09.25
Eddig megtekintették 157 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "HAIRBELL MASK - regeneráló és hajnövekedést serkentő hajpakolás" című hirdetést látja. (fent)