Betöltés...

Bőrradírozó szivacsos szappan

Ár: 1.990 Ft

Igazi SPA élmény otthonában
Ez az egyedi és magával ragadó masszázsszivacs elvarázsolja érzékeit zuhanyzás közben. Harmóniát, nyugalmat és wellnesst csempészik a szürke hétköznapokba. Egyik oldala kézzel készült, tápanyagokban gazdag glicerines szappannal van átitatva, amely gyengéden kényezteti és ápolja bőrét. Másik oldala pedig radírozásra és peelingre is alkalmas dörzsis szivacs. Kényeztesse bőrét ezzel a frissítő, gyümölcsös illatú peeling szivaccsal 
A szivacsos szappan jótékony hatásai
serkenti a vérkeringést
megújítja és felfrissíti a bőrt
eltávolítja az elhalt hámsejteket
gyengéd bőrradírozó és bőrfeszesítő
nemcsak tisztítja, de táplálja is a bőrt
megelőzheti a narancsbőr kialakulását
Tökéletes bőrápoló a narancsbőr eltűntetésére
Gondolta volna, hogy akár fürdés közben, természetes úton is megszabadulhat a narancsbőrtől Márpedig ezzel a nagyszerű, innovatív szivaccsal ez lehetséges  Különleges kialakítása és hatása révén segít a cellulitisz elleni küzdelemben és az elhalt hámsejtek eltávolításában is.
De miért is olyan fontos az elhalt hámsejtek eltávolítása Mert azáltal, hogy az elhalt hámsejteket leradírozza magáról, sokkal hatékonyabb és eredményesebb lehet a fürdés utáni bőrápolás és hidratálás. A testápolók, ill. a hatóanyagok sokkal mélyebb bőrrétegekbe juthatnak, felszívódásukat nem akadályozza meg az elhalt hámréteg.
Használata
Zuhanyzás során szappanozza be bőrét a szivacs szappanos oldalával (a fényes, selymes felével). Majd finoman, körkörös mozdulatokkal masszírozza át a szivacsos felülettel az egész testét. A lágy, krémes hatás azonnal élménnyé teszi a fürdést, zuhanyzást. Mindig alulról felfelé, a szív irányába körkörös mozdulatokkal dörzsölje végig a testét. Ne ijedjen meg attól, ha bőre kipirul, hiszen ez azt jelenti, hogy a kezelt felületen felpezsdült a vérkeringés, ami fokozza a sejtek anyagcseréjét is Ez elősegíti a narancsbőr eltűntetését és a salakanyagok eltávozását a szervezetből. Ha végzett, alaposan öblítse le a habot, majd ezután jöhet a hidratálás, ami a szivacsszappan használata után sokkal hatékonyabb lesz A fürdés után felvitt hatóanyagok ugyanis gyorsabban és mélyebben szívódnak fel a bőrben, így még intenzívebben tudják kifejteni jótékony hatásukat a narancsbőrre.
Figyelem Érzékeny, allergiára hajlamos vagy rozeceás bőrűeknek nem ajánlott a használata, mert az érzékenyebb bőrűek durvának találhatják a szivacs dörzsölő hatását
FŐBB ÖSSZETEVŐK
Goji bogyó kivonat A bőröregedés legerősebb természetes ellenszerének tartják. Mindennapi használat során javítja a sejtek anyagcseréjét és gyorsítja az új sejtek növekedését, ettől a bőr puhább, simább és rugalmasabb lesz.
Glicerin A bőr saját nedvességmegtartó rendszerének természetes része. Erőteljes hidratáló és rugalmasító hatású. Képes a bőr mélyebb rétegeiből felszívni a vizet és a felsőbb rétegekbe hozni.  Fokozza a samponok és fürdőgélek habzó erejét.
Kiszerelése 80 g

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Bőrradírozó szivacsos szappan" című hirdetést látja. (fent)