Betöltés...

SOS LASH BOOSTER Szempillanövesztő szérum argánolajjal

Ár: 1.990 Ft

Az Multifunciós 5 az 1-ben szérum
Táplálja és regenerálja a pillákat.
Meggátolja, megelőzi a pillák kihullását.
Hosszabbítja és megerősíti a szempillákat.
Serkenti, felgyorsítja a szempillák növekedését.
Megduplázza a szempillák sűrűségét és volumenjét.
 
A szérum külön erre a célra válogatott aktív összetevőket tartalmaz 
bioHyaluron Complex a magas hyaluruonsav tartalomnak köszönhetően mélyen behatol a szempilla szerkezetébe, intenzíven hidratálja, kisimítja a pillákat és növekedésre serkenti őket.
Lusury of youth complex gazdag értékes argánolajban, ami tökéletesen regenerálja, táplálja és megerősíti a szempillákat. Hatékonyan újjáépíti és megvédi a szempillák rostjait a káros külső tényezőktől.
D-panthenol (B5 pro-vitamin) azonnal mélyen behatol a szempillák szerkezetébe, dúsítja a pillák rostjait és ragyogást ad nekik. Megvédi, regenerálja és megerősíti a pillákat teljes hosszában a gyökerüktől a végükig.
A szérum rendszeres használatának köszönhetően a szempillák láthatóan sűrűbbé, hosszabbá, dúsabbá és a kihullásnak ellenállóbbá válnak.A professzionális, speciálisan tervezett rugalmas szempillaspirálnak és a szérum selymes anyagának köszönhetően a szemei azonnal hipnotizáló tekintetet nyernek
Használata
Szemspirál alapozóként használva, vigye fel az aktivátort még a smink elkészítése előtt a szempillafesték alá a megtisztított és száraz szempillákra.
Újjáépítő, regeneráló szérumként használva a készítményt, minden nap, lefekvés előtt vigye fel a megtisztított és száraz szempillákra.
Kiszerelése 10 ml

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 150 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SOS LASH BOOSTER Szempillanövesztő szérum argánolajjal" című hirdetést látja. (fent)