Betöltés...

SNAKE ACTIVE ránctalanító szérum kígyóméreggel

Ár: 6.490 Ft

Az idő múlásával a bőr öregszik, az arcizmok veszítenek feszességükből, az arc vonalai pedig kevésbé kifejezőek lesznek. A mély ráncok keletkezésének elsődleges oka a mimika, a gyakran használt izmok tónusának változása, állandó összehúzottsága. Ezek felelősek a szem és száj körüli nevetőráncokért, de az orr tövétől a száj sarka felé futó mélyebb barázdákért és a homlok ráncaiért is. A verbális- és metakommunikációban mintegy 60 mimikai izom vesz részt. Ezek idővel állandó nyomokat, nem múló ráncokat hoznak létre bőrünkön. A kozmetikai ipar által eddig kínált készítmények csak a vékony, felszínes ráncok ellen voltak többé-kevésbé hatékonyak, de semmit sem tudtak tenni a mélyebb vonalakkal. A kígyóméreg tartalmú krémek azonban képesek eltűntetni ezeket. Ön mire volna képes azért, hogy megszabaduljon a ráncaitól Gondolna esetleg arra, hogy arcára akár még mérget is használjon Ez a tény elsőre ijesztően tűnhet, viszont a kígyóméreg nemcsak kisimítja a mély mimikai ráncokat, hanem segít az új ráncok kialakulásának megakadályozásában is. Emiatt természetes botox-nak is nevezik. A klasszikus botox-al ellentétben viszont természetesen hat és nem zavarja meg az arc szerkezetét és nem bénítja meg az arc izmait. A botox használata ma már különben is elavult, mert negatív mellékhatásai nehezen helyreállíthatóak.
Hogyan hat
A templomi viperák méregmirigyeiben található (Waglerin 1) idegbénító vegyület megbénítja a levadászott zsákmány izmait, hogy könnyebben elejtse azt. A krémekbe azonban csak a kígyóméreg kivonata kerül. A szabadalmazott hatóanyag, a szintetikus kígyóméreg-utánzat csupán ellazítja az arcizmokat, így az arc természetes vonalainak torzítása nélkül feszesít. Klinikai tanulmányok bebizonyították, hogy ez a peptid az arcizmok összehúzódásának visszafogásával csökkenti a ráncokat. A krémbe kevert szintetikus tripeptid működési elve leblokkolja a mimikai izmok sejtfalában található receptorokat, aminek köszönhetően azok ellazulnak. Ezáltal csökkenti a mimikai ráncok kialakulását, illetve elmélyülését, így azok lassan eltűnnek, a bőr pedig kisimul.
A szérum hatásai
mélyrehatóan hidratálja a bőrt
revitalizálja és regenerálja a bőrt
fényessebbé teszi és egységesíti a bőrtónust
kisimítja a bőrt és csökkenti az új ráncok kialakulását
A kígyóméreg története
A kígyómérget már a XIX. század eleje óta vizsgálják és használják a gyógyászatban. A vipera mérgét tartalmazó kenőcsök használata elterjedt volt fájdalomcsillapítóként. Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a kígyóméregnek ránctalanító hatása van, mivel gátolja az izomösszehúzódásokat, így megakadályozza, hogy az idő múlása nyomokat hagyjon a bőrön. Manapság a kígyóméreg tartalmú krémek és szérumok világszerte nagyon felkapottak. A Kígyóméreg gyakorlatilag forradalmasította a kozmetikumokat. Az amerikai és európai kontinensen is számos híresség elismerte, hogy használja például Gwyneth Paltrow, Drew Barrymore, Katie Holmes színésznők vagy Cheryl Cole énekesnő. Az említett színésznők ismertek tökéletesen sima bőrükről. A Kígyóméreg szérumnak azonnali pezsdítő hatása van és most más nálunk is kapható
Összetétele A kígyóméreg tartalmú szérum kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak kígyóméregből. Aktív összetevője egy ránctalanító hatású, szintetikus tripeptid, amely a templomi viperák idegbénító összetevőjének (Waglerin 1 peptid) természetes utánzata. A kígyóméreg szérum továbbá tartalmaz hyaluronsavat, aloe verát, csipkebogyó olajat, oliva olajat, és szkvalén vajat, amelyek tovább erősítik fiatalító hatását. A szérum minden biztonsági tesztelésen átment és környezetre káros hatás sem volt kimutatható. Nem tartalmaz parabéneket és allergén anyagokat.
Alkalmazása Naponta kétszer, reggel és este, alapos bőrtisztítás után finom körkörös mozdulatokkal masszírozzuk el az arcán és a nyakán. A szérum rendszeres alkalmazásával halványulni fognak a mélyebb mimikai ráncok, a bőr pedig láthatóan és tapinthatóan feszesebb és simább lesz.
Kiszerelése 30 ml
 ...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SNAKE ACTIVE ránctalanító szérum kígyóméreggel" című hirdetést látja. (fent)