Betöltés...

SAL-VENTO prémium spa arcápoló kozmetikum csomag

Ár: 8.490 Ft

Fáradtnak és kimerültnek tűnik Ráncos, fakó a bőre, pedig fiatalnak érzi magát Akkor válassza a Sal-Vento Holt-tengeri bőrápoló termékcsaládot, melynek segítségével bőre újra ragyogó és üde lesz A teljes arckezelés javítja a bőr rugalmasságát, fokozza a kollagén termelést.
A Sal-Vento termékek használatával, átfogó kezelést nyújthat arcbőrének. A teljes fiatalító arckezelés a holt tenger ásványaival, valamint vitaminokkal és olyan természetes összetevőkkel készült, mint uborka kivonat, brokkoli, avokádó, aloe vera, kamilla, zöld tea kivonat, nagylevelű csodamogyoró. 
A Holt-tengeri ásványok hatása a bőrre
A Holt-tengeri iszap bizonyítottan hatásos egyes bőrbetegségek - úgy mint ekcéma, akne, atpiás dermatitis, pikkelysömör, korai ráncosodás, valamint a narancsbőr - kezelésében. Szabályozza a faggyútermelést, így zsíros aknés bőrre, valamint száraz, vízhiányos bőrre is hatékonyan alkalmazható. Kiemelkedő gyógyhatását a 26 féle ásványi anyagnak köszönheti. A Holt-tengerben található magnézium, kálcium és nátrium sók, valamint a szelén nem csak hidratálják a bőrt, de eltávolítják a bőrben felgyűlt méreganyagokat is. Hihetetlen mélytisztító hatásával szinte kiszívja a szennyeződéseket a pórusok mélyéről, ezzel segítve a bőr tisztítását és fiatalítását. A bőrt fertőtleníti és leszárítja a mitesszereket, pattanásokat. A Holt-tengeri ásványok hatására a bőr selymes és rugalmas tapintású lesz, javul vízmegtartó képessége és hidratáltsága. Feszesíti, táplálja és hidratálja a bőrt, mindemellett pedig élénkíti azt. Mindamelett lassítja a bőr öregedési folyamatait.
Sal-Vento Holt-tengeri kozmetikumok
A Sal-Vento Holt-tenger termékcsaládhoz bőrradír (50 ml), tengeri iszappakolás (50 ml), intenzív tápláló éjszakai krém (50 ml) és szemráncgél (30 ml) tartozik.  A kozmetikumok parabén mentesek,  nem tartalmaznak kőolaj származékot és természetes alapanyagokból készültek , úgy mint uborka, brokkoli, avokádó, aloe vera, kamilla, zöld tea kivonat, E vitamin, C vitamin, hyaluron sav, nagylevelű csodamogyoró, valamint tartalmazzák a Holt-tenger vizének ásványait és a Holt-tenger iszapját.
A csomag tartalma
Sal-Vento bőrradír (50 ml) kiméletesen tisztít, eltávolítja az elhalt hámsejteket, kitisztítja a pórusokat, valamint hidratálja és szépíti a a bőrt.
Aktív összetevők uborka kivonat, brokkoli kivonat, avokádó kivonat, holt-tengeri víz, sárgabarackmag por,  E-vitamin, holt-tengeri iszap.
Sal-Vento arcmaszk (iszappakolás, 50 ml) ásványi anyagokkal és vitaminokkal táplálja az arcbőrt. Eltávolítja a felesleges olajat a bőrből, erősíti és feszesíti a szöveteket, tonizálja, élénkíti és tisztítja a bőrt. Elnyeli az arcbőrben található mérgeket, feltölti külső rétegeit is ásványi anyagokkal.
Aktív összetevők uborka kivonat, brokkoli kivonat, avokádó kivonat, holt-tengeri víz, sárgabarack mag por, E-vitamin, holt-tengeri iszap.
Sal-Vento bőrápoló arckrém (50 ml) visszaadja bőrünk természetes rugalmasságát és puhaságát. Táplálja és feltölti a bőrt, finomabbá, lágyabbá, hidratálttá és fiatalabbá teszi a megjelenést. Természetes ásványianyag kivonata feltölti a bőrt multivitaminokkal (B1-vitamin, B3, B6, E-vitamin, retinol, vitamin, K-vitamin) és a 26 ásványi anyag és nyomelem növelik a bőr nedvességtarlamát. Az avokádó olaj és ásványi anyagai segítik megnövelni a kollagén termelést és a bőr regenerálódását.
Aktív összetevők uborka kivonat, brokkoli kivonat, avokádó olaj, méhviasz, holt-tengeri víz, holt-tengeri iszap, aloe vera juice, e-vitamin, vízben oldódó c-vitamin, zöldtea kivonat.
Sal-Vento szemgél (30 ml) a szemráncgél eltávolítja a szem körüli ráncokat.
Aktív összetevők kamilla kivonat, zöld tea kivonat, e-vitamin, vízben oldódó c vitamin, hexapeptide, hyaluron, tengervíz, avokádó kivonat
Használata tisztítsa meg arcbőrét a bőrradírral, majd kényeztesse magát a holt-tengeri iszap pakolással. Hidratáláshoz használja az éjszakai krémet, a szemránc géllel pedig eltávolíthatja a szarkalábakat.
A Sal-Vento kozmetikumok mindössze két hét használat után látványos eredményeket...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 93 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SAL-VENTO prémium spa arcápoló kozmetikum csomag" című hirdetést látja. (fent)