Betöltés...

S.O.S. INSTANT LIFTING - ránctalanító lifting szérum

Ár: 2.990 Ft

100 HIALURONSAV tartalommal
A Hialuronsav az egyik legfontosabb szerkezeti eleme a bőrnek. Természetes úton védi a bőrt. Egyesíti a kollagén és elasztin rostokat. Továbbá nagyon erős vízmegkötő tulajdonságú. A fiatal bőrben elég hialuronsav van, amely garantálja a bőr rugalmasságát és a ráncok megjelenésének hiányát. A hialuronsav mennyisége azonban a korral egyre csökken, a bőr elveszti vízmegkötő képességét, ezáltal  elkezdődik a ráncképződés. A kozmetikumokban ezért az egyik legértékesebb hidratáló összetevő a hialuronsav, amit az esztétikai orvostudomány is előszeretettel használ fiatalító kezeléseknél.
A RÁNCOK MEGELŐZÉSE
Alkalmazás Naponta egyszer, reggel vagy este, vigyen fel a száraz és megtisztított arcbőrre 1-2 cseppet. Gyengéden masszírozza be a folyadékot ujjhegyekkel a bőrfeszesítést igénylő területekre, amíg az teljesen fel nem szívódik. Alkalmazható pontokban a ráncok kialakulására (szem, ajkak és homlok) hajlamos területeken. Használja 1-3 alkalommal egy héten krém használata előtt.
AZONNALI LIFTING
Alkalmazás Az innovatív 100-os hialuronsav formula használata azonnali feszesítő, kisimító és hidratáló hatást nyújt. Kitűnő és tartós lifting hatás érhető el a 7 napos intenzív fiatalító kezelés után a szérum napi egyszeri használatával. Egy hét folyamatos használatot követően minimum 3 hétig szüneteltetni kell a termék használatát. Az 1 hetes kezelés megakadályozza a ráncok kialakulásának folyamatát, növeli a bőr feszességét, simaságát ill. megvéd a napsugárzás és a bőröregedés negatív hatásaitól.
Felhasználási javaslatok Minden bőrtípusra, még az érzékenyre is ajánlott, a szárazság, feszesség és a rugalmasság elvesztésének tüneteikor.
Kiszerelése 20 ml

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "S.O.S. INSTANT LIFTING - ránctalanító lifting szérum" című hirdetést látja. (fent)