Betöltés...

OILS OF Nature Luxus száraz olaj + regeneráló szérum argánolajjal

Ár: 2.290 Ft

Eveline Cosmetics bemutatja új, exkluzív száraz testolaját, amely kifejezetten a száraz bőr igényeire lett szabva. 10 értékes regeneráló olajjal Marula, Abesszín, Citrom, Argán, Narancs, Szója, Avokádó, Grapefruit, Szőlőmag, és Napraforgó olaj hozzáadásával készült.
Rendkívüli hatékonyságának titka a természetből származó gyümölcsök és értékes illóolajok, amelyek a bőrt selymesen simává varázsolják. Gyorsan felszívódik és nem hagy olajos filmréteget a bőrön.
Illatanyaga virágos-gyümölcsös és egzotikus virágok kifinomult keveréke, amelyet Donna Karan (DKNY) Be Delicious nevű illata ihlette.
Az illat összetevői Fejjegy grapefruit, uborka és a magnólia; Szívjegyei tubarózsa, rózsa, gyöngyvirág, ibolya, zöld alma, Alapjegy fás, ámbra és szantálfa.
Természetes növényi összetevők hatásai
Marula Narancs Citrom Grapefruit valódi vitamin bomba a bőrnek - erősen táplálják, regenerálják a bőrt és energiával töltik fel, valósággal visszaállítják a bőrsejtek vitalitást.
Abesszin Szója Szőlőmag hidratálják, regenerálják a bőrt, erősítik a lipidrétegét és csökkentik a bőrirritációt.
ARGÁN olaj Avocado erősen fiatalító hatásúak, mivel növelik a bőr rugalmasságát és helyreállítják szerkezetét, ami megfiatalítja a bőrt.
Használata Masszírozzon kis mennyiségű olajat a száraz vagy nedves bőrre az arcon és a testen. Tökéletesen funkcionál, mint hajvégápoló szérum is, ha a hajára alkalmazza a száraz hajvégekre.
 
 
 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.28
Eddig megtekintették 65 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "OILS OF Nature Luxus száraz olaj + regeneráló szérum argánolajjal" című hirdetést látja. (fent)