Betöltés...

OILS OF Nature Luxus száraz olaj + bőrfiatalító szérum argánolajjal

Ár: 2.290 Ft

Eveline Cosmetics bemutatja új, exkluzív száraz testolaját, amely kifejezetten az érett, száraz bőr igényeire lett szabva. 11 értékes növényi olajjal Inca Inchi, Marula, Argán, Perilla, Kukui dió, Avokádó, Makadámia, Mandula, Napraforgó, Rozmaring, Szőlőmag olaj hozzáadásával készült.
Rendkívüli hatékonyságának titka a természetből származó növények, gyümölcsök és értékes illóolajok, amelyek a bőrt selymesen simává varázsolják. Gyorsan felszívódik és nem hagy olajos filmréteget a bőrön.
Illatanyaga egy virágos-gyümölcsös, csábító és titokzatos illat, amelyet DIOR Jadore nevű illata ihlette.
Az érzéki illat összetevői Fejjegy magnólia, sárgadinnye, őszibarack, körte, bergamott és a mandarin; Szívjegyei tubarózsa, szilva, ibolya, orchidea, frézia, jázmin, a gyöngyvirág és rózsa Alapjegy pézsma, vanília, cédrus és szeder.
Természetes növényi összetevők hatásai
Inca Inchi Perilla Kukui dió gazdag antioxidánsokban, így határozottan fiatalítja a bőrt, jól láthatóan feszesíti és puhítja.
Makadámia Napraforgó olaj regenerálják, megnyugtatják a bőrt és erősítik a bőr lipidrétegét.
ARGÁN olaj Avokádó Mandula kisimítják a bőrt és helyreállítják szerkezetét.
Rozmaring Szőlőmag olaj gátolják a bőrsejtek öregedési folyamatait.
Használata Masszírozzon kis mennyiségű olajat a száraz vagy nedves bőrre az arcon és a testen. Tökéletesen funkcionál, mint hajvégápoló szérum is, ha a hajára alkalmazza a száraz hajvégekre.
Kiszerelése 125 ml

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.03.19
Eddig megtekintették 313 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "OILS OF Nature Luxus száraz olaj + bőrfiatalító szérum argánolajjal" című hirdetést látja. (fent)