Betöltés...

MagfitPRO - fogyasztó mágneses szilikongyűrű

Ár: 6.990 Ft

A MagfitPRO használatával pár hét alatt látványosan fogyhat
Bizonyított akupresszúrás hatás
100 Antiallergén szilikonpánt
1100 Gauss erősségű mágnes
Mellékhatásoktól mentes
Hogyan működik
A mágneses gyűrűk folyamatosan fejtik ki hatásukat kétféleképpen. Miközben a viselésével folyamatosan áramlik testünkben a mágnesesség, különleges elhelyezkedése által a gyűrű folyamatosan masszírozza és ingerli azokat az akupresszúrás pontokat, amelyek hatnak a metabolizmusra, vagyis segít a kalóriaégetésben. A mágnesterápia nagyon meggyorsítja továbbá a sportsérülésekből való felgyógyulást, sokat segít az alvászavarok kezelésében, oldja a görcsöket és érszűkület-problémák esetén is látványos eredményt nyújt. Talán a leglátványosabb eredmény mégis a mellékhatás-mentes fogyasztás.
Hogyan hat az akupresszúrás mágnesterápia
A mágnesterápia hatására regenerálódik a test biomágneses rendszere, amely befolyásolja a vérkeringés, valamint az idegrendszer és a hormonális rendszer működését. Beindítja a beteg sejtek blokkolt anyagcsere-körforgását a nyugalomban lévő elektromos töltésű részecskék megmozgatásával. A szöveti keringést felfrissíti, kitágítja a véredényeket, ellátja éltető oxigénnel a szöveteket. Miközben a viselésével folyamatosan áramlik testünkben a mágnesesség, különleges elhelyezkedése által a gyűrű folyamatosan masszírozza és ingerli azokat az akupresszúrás pontokat, amelyek hatnak a metabolizmusra (a metabolizmus az a sebesség, amellyel sejtjeink elégetik a kalóriákat, vagyis fontos, hogy ez minél gyorsabb legyen). A mágnesgyűrűk a nagylábujjakra helyezve a 4-es pontot nyomják, ami az agyalapi mirigy stimulálására szolgál. Ez azért fontos, mert az agyalapi mirigy (hipofízis) szabályozza a növekedési hormonokat, a pajzsmirigyet, a hormonális és az egyéb típusú elhízásokat, stb.
Használata
Hatását járás közben fejti ki leginkább
Ajánlott napi viselet 8 óra, napközben
Alvás és fürdés közben levehető
Mosható, tisztítható
A gyűrűket a nagylábujjakra kell erősíteni, úgy, hogy a mágnes a lábujjak alsó felén, míg a szíj felső része a körömágy alsó részén helyezkedjen el Viselése nincs időkorláthoz kötve, így akár egész nap lehet hordani még sportolás közben is A megfelelő hatás elérése érdekében azonban naponta legalább 8 órán keresztül érdemes hordani. Használata rendkívül kényelmes és diszkrét, hiszen az egyébként is átlátszó szilikon gyűrűket a nagylábujjakon kell viselni, így teljesen észrevétlen még szandálban is.
Milyen problémákra jó
belső ízületi sérülések
túlsúly, hízásra való hajlam
mozgásszervrendszeri betegségek
a különböző ízületek gyulladásai és kopásos betegségei
Milyen gyorsan hat
Mindenkinek más a szervezete, a túlsúlya és az egészsségi állapota, így a kezelés eredményessége is ennek függvényében eltérő lehet. Általánosságban 2-3 havi használat pozitív hatását már biztosan látja és megérzi magánEgy pár MagfitPRO lábujjgyűrű a felbontástól számítva kb. 1 hónapig szavatolja az 1100 Gauss mágnesességet, illetve a tökéletes hatásmechanizmust.
Ellenjavallatok
Nagyfokú alacsony vérnyomás, Súlyos oxigénhiányos szívbetegség, Infarktust követő korai szakasz, Agyi keringési zavar akut szakasza (stroke), Terhesség, Szoptatás, Vérképzőszervi betegségek, Onkológiai kórképek, Pajzsmirigy túlműködés, Diencephalon szindróma, Beépített pacemaker (teljes tilalom érvényes az elektromos implantátumokkal rendelkezők részére, mert ezeknek a mágneses mezőre érzékeny készülékeknek a működésében zavar keletkezhet), Ízületi protézis.
Méretek
S A nagylábujjak kerülete a legszélesebb részen mérve 7-7,8 cmM A nagylábujjak kerülete a legszélesebb részen mérve 7,7-8,4 cmL A nagylábujjak kerülete a legszélesebb részen mérve 8,3-9 cmXL A nagylábujjak kerülete a legszélesebb részen mérve 9,65-10,5 cm
Használja a mérettáblázatot a megfelelő nagyságú gyűrű kiválasztásához 
<img src"dataimage/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAALQAAADcCAIAAABWCBxSAAAcL0lEQVR4nO2dV8UR9rA3/H/CKxriajYnJJvox7ibrhTcQNMY7GrUh3OcAAgJqAK8gUVQ0ErxYdT1QgvEKeHAIIofIMN3TV1VXvT9...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 141 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MagfitPRO - fogyasztó mágneses szilikongyűrű" című hirdetést látja. (fent)