Betöltés...

KOLLAGÉN ARCMASZK 24K ARANNYAL ÉS HYALURONSAVVAL

Ár: 2.590 Ft

Kollagén arcmaszkkal a sima ragyogó arcbőrért
24 karátos mikro-finomságú aranyport, aranylemezkéket és kollagént tartalmazó ráncfeltöltő arcmaszk. Könnyen kapcsolatba lép a bőrrel és nagyon hamar megkezdi a fáradt bőr regenerálását. Feszesebbé és rugalmasabbá teszi, miközben gyengéden kényezteti a bőrt. Javítja a sejtek megújulását, hatékonyan javítja a fénytelen, durva tapintású bőrt. Rendszeres használatával enyhíti, az akne és műtéti hegek okozta sérüléseket. Eltüntetheti a ráncokat, illetve megakadályozhatja az újabb vonalak kialakulását. Felfrissíti a fáradt arcbőrt és növeli a sejtmegújulást. Hatóanyagai nyugtatják az érzékeny bőrt.
Aranykezelés
Több ezer éves múltra tekint vissza az arany bőrre való jótékony, fiatalító hatása mint ahogy az orvostudomány is széles körben alkalmazza különböző betegségek esetén és plasztikai sebészetben is egyaránt. Az aranynak számos sejtfolyamatra van hatása
ránctalanít és feszesít,
gyulladáscsökkentő hatású,
fényvisszaverő, fényvédő hatású,
óriási mennyiségű vizet tud megkötni a bőrben,
halványítja a szem alatti sötét karikákat és a májfoltokat,
serkenti a bőrsejtek megújulását, kedvezően befolyásolja életciklusukat,
a bőr elektromos tulajdonságait befolyásolja, emeli a sejtek rezgésszintjét,
maximalizálja a hatóanyagok hatásmechanizmusát és a bőrbe való bejutását,
stimulálja a bőr biokémiai folyamatait úgymint a sejtosztódás, kollagénelasztin szintézis,
szabályozza az immunfolyamatokat, elősegíti a bőr méregtelenítési folyamatait, a vér- és a nyirokkeringést.
Mindezeket egybevetve az arcmaszk otthon használatával látványos eredményeket tudunk elérni a bőr öregedési folyamatainak késleltetésében, rugalmasságának, feszességének visszanyerésében, különösen a ráncos, érett, igénybe vett bőr esetében.
Fő összetevők Növényi kollagén, mikro finomságú 24 karátos arany por, édesgyökér kivonat, alga kivonat, Glycerin, A vitamin, E-vitamin, Hyaluronsav, ricinusolaj, rózsaesszencia olaj, desztillált víz.
Használata Távolítsa el a fóliát, és vegye ki a zselészerű anyagból készült maszkot. Alapos tisztítás után kényelmes fekvő/ülő helyzetben tegye fel az arcára a maszkot. A hatónyag fokozatosan felszívódik a bőrbe. Hagyja a maszkot 20-30 percig hatni, ezt követően pedig lassan az oldalától indulva távolítsa el a bőrről. A végén pedig meleg vízzel öblítse le. Ügyeljen arra, hogy a hatóanyag szembe ne kerüljön Felbontás után azonnal használja fel. Használja hetente 1-2 alkalommal.
A termék mérete 21 x 16 cm
A csomag tartalma 2 db arcmaszk  
 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.05
Eddig megtekintették 55 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "KOLLAGÉN ARCMASZK 24K ARANNYAL ÉS HYALURONSAVVAL" című hirdetést látja. (fent)