Betöltés...

KAVIÁR KIVONATÚ SZÉRUM

Ár: 3.590 Ft

A Kaviár kivonatú szérum fehérjék, ásványi anyagok, foszfolipidek és az oligoelemek (jód, foszfor, cink, magnézium, A, D, E és B-vitaminok), valamint esszenciális zsírsavak keveréke. A kaviár hatásos élettani hatóanyagai megújítják, feltöltik, élettel telivé teszik a fakó, fáradt, fénytől károsodott, dehidratált, ráncos bőrt. Növelik a kollagén-szintézist, védő réteget képeznek a bőrön és javítják szerkezetét. A kaviár serkenti a mikrokeringést, a bőr friss tekintetet kap és vérrel telítődik.
A Kaviár kivonatú szérum arcizmait feszesebb, kevésbé megereszkedett izmokká alakítja. Mindennapos használatával a bőr visszanyeri eredeti rugalmasságát, feszességét, simaságát, szépségét és fényét. Néhány hét alatt pedig még a szemkörnyéki mély ráncok is hatékonyan eltűntethetőek.
A kaviárról
A kaviár a tenger luxusterméke, a kozmetika számára értékes hatóanyag, így legfőképp a csúcsminőséget képviselő, öregedést késleltető termékekben használják fel. A kiváló minőségű hatóanyag kivonása, a halak "megfejésével" történik. A kaviár tengeri halak friss ikráiból kinyert gazdag kivonatot tartalmaz. A kaviár sejtjeiben olyan fontos hatóanyagok találhatóak, mint az aminosavak, a proteinek, a lipidek és a vitaminok. A friss kaviár sejtek biztosítják a bőr fiatalságát, helyreállítják rugalmasságát és feszességét.
Összetevői A Kaviár kivonatú krém csipkebogyó olajat, Tahitian Monoit, olíva olajat, szóját, aloe verát, hialuronsavat, kalciumot, vitaminokat és rozmaring kivonatot is tartalmaz. Nem tartalmaz kémiai tartósítószert és parabént.
Kiszerelése 30 ml

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.25
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "KAVIÁR KIVONATÚ SZÉRUM" című hirdetést látja. (fent)