Betöltés...

JELLYFISH VENOM ESSENCE RÁNCTALANÍTÓ ARCKRÉMGÉL, MEDÚZA KIVONATTAL

Ár: 6.990 Ft

Fiatalodjon mélytengeri összetevőkkel
A megereszkedett, kontúrját vesztett arcbőrön eddig nem sok minden segített a szikén kívül. Mostanáig Ugyanis a legújabb kozmetológiai kutatások során reflektorfénybe került egy rendkívül hatásos és teljesen természetes hatóanyag, a medúza-esszencia, amely e tengeri lények folytonos, sejtszintű megújulásáért felelős.
A Jellyfish Venom Essence arckrémgél
csökkenti az arcbőr petyhüdtségét,
formázza és finomítja az arcvonásokat,
mérsékeli a szarkalábakat és a mélyebb ráncokat,
már az első néhány használat után látható a pozitív változás.
Jellyfish Venom Essence arckrém főbb összetevői
Medúza esszencia (fibrillinben gazdag), amelyek javítják az arcbőr szerkezetét. Ez a protein felelős az emberi arcbőr rugalmasságáért is. A kor előrehaladtával a bőr fibrillinszintje sajnos drasztikusan csökken. A Jellyfish arckrém viszont magas fibrillintartalmával természetes módon fokozza az arcbőr rugalmasságát és visszarendezi a fiatalos vonásokat, miközben a kisebb ráncokat kisimítja, a nagyobbakat pedig feltölti.
Barna alga (Undaria Pinnatifida, Wakame, tengeri mustár) kivonat segíti a vérkeringést, megelőzi a vénás pangást. A mélytengeri barna alga magas vitamin és ásványi anyag tartalommal rendelkezik, rendkívüli feszesítő és méregtelenítő hatású. 
Crithmum Maritinum kivonat (cápakapor, tengeri kapor, tengeri kömény) revitalizálja a bőrt, stimulálja a kollegén és elasztin működését. A tengeri kapor növény a sziklákra kapaszkodva tűri az időjárás, sós víz és a szél viszontagságait. Összetételét vizsgálva nagyon magas a nyomelemtartalma, más speciális anyagai révén antioxidáns, sejt-regeneráló, szövet-javító tulajdonságokkal is bír. Étkezési céllal és orvosságként is használták. 
Saccharide Isomerate, vagy más néven Pentavitin. A Nature és Ecocert által is certifikált hatóanyag. Szénhidrát, amely az emberi bőrhöz hasonló szénhidrát komplexet tartalmaz. Kiemelkedően jó vízmegkötő és bőrpuhító képességekkel rendelkezik. 
Hidrolizált elasztin Az elasztin a bőrben előforduló fehérje, mely 2-5-ban fordul elő, az öregedéssel csökken a mennyisége. Ez az elasztin felelős a bőr feszességéért és rugalmasságáért. Rugalmassá és lágyabbá teszi a bőrt.
Használat
Alkalmazza naponta reggel és este a megtisztított bőrön (arc, nyak dekoltázs területén). Nappal elég vékonyabb rétegben felkenni, éjszaka viszont arcpakolásként szuperhatékony. Masszírozza jól be a bőrébe, amíg teljesen fel nem szívódik. Alkalmazható minden bőrtípuson, de különösen az érett bőrre ajánlott. Bőrgyógyászatilag tesztelt, nem tesztelték állatokon. Parabén- és ásványi olaj-mentes.
Összetétel
Aqua, Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Glycerin, Propanediol, Jellyfish extract, Undaria Pinnatifida Extract, Crithmum Maritimum Extract, Saccharide Isomerate, Hydrolyzed Elastin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Xanthan Gum, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Polysorbate 20, Sodium Metabulisulfite, Sodium Gluconate, Potassium Hydroxide, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Parfum (Fragrance), CI 42090 (Blue1)
Kiszerelése 50 ml 
Származási hely Spanyolország
 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "JELLYFISH VENOM ESSENCE RÁNCTALANÍTÓ ARCKRÉMGÉL, MEDÚZA KIVONATTAL" című hirdetést látja. (fent)