Betöltés...

HAIR FORCE - hajhullás elleni hajnövesztő sampon

Ár: 6.290 Ft

Mit szólna hozzá, ha kihullott hajszálai gyorsan visszanőnének Ha dúsabb, erősebb és szebb hajkoronája lenne A HAIR FORCE ONE sampont úgy alkották meg, hogy segítsen azoknak a nőknek és férfiaknak, akiknek a következő hajproblémájuk van
korpától szenvednek,
hajhullással küzdenek, 
attól félnek, hogy teljesen kopasszá válnak,
zsíros hajjal rendelkeznek, ami a hajhullás egyik kiváltó okozója.
Összetétel
A HAIR FORCE ONE hajnövesztő spray és sampon két igen erőteljes összetevőt tartalmaz, Capigent és Capilectine-t. Ezek pár napon belül megszüntetik a hajhullást és felgyorsítják az új hajszálak növekedését. (Feltéve, hogy a hajhagymák nem tűntek el teljesen.) A kezelést még akkor is elvégezheti, ha nem szenved hajhullástól, de szeretné haját gyorsabban növeszteni és megerősíteni. A sampon majomkenyérfa kivonatot is tartalmaz, amit az "élet fája"-ként ismernek.
Klinikai tesztek
A klinikai teszteket a független SEDERMA laboratórium végezte. Az eredmények azt mutatják, hogy a HAIR FORCE ONE 4 héten belül
stimulálja az új haj növekedését,
bizonyítottan megállítja a hajhullást,
62-kal csökkenti a faggyúképződést,
69-kal növeli a látható haj mennyiségét,
33-kal gyorsítja az új hajszálak növekedését,
Akár 152-kal (átlagosan 117-kal) felgyorsítja a teljes hajnövekedést.
Használati útmutató
A HAIR FORCE ONE sampont ajánlott heti két-három alkalommal használni a hajvíz napi használata mellett. A haja lehet száraz és nedves is.
A HAIR FORCE ONE nem tartalmaz parabént
Miért jó, ha egy kozmetikum parabén-mentes
Először is lássuk, mik azok a parabének Stabil, nem illékony vegyületek, színtelen vagy fehér kis kristályok. Általában szagtalanok vagy csak nagyon enyhe szaguk van. A bőrünk nem tud elég gyorsan védekezni ellenük, mert a parabének kinézete nagyon hasonlít a foszfolipidekre és a bőr nem ismeri fel őket. A parabének idegen és káros betolakodók. A sejtmembránt tönkreteszik és felborítják az epidermisz egyensúlyát.   
Mire használják
Különböző kozmetikumok, dezodorok, krémek tartósításra használják őket. Baktérium- és gombaölő tulajdonságaik miatt nagyon népszerűek, a bőr is jól tolerálja jelenlétüket, persze csak kis mennyiségben. Azért van rájuk szükség, hogy a használatuk során megvédjék a fertőzésektől a felhasználókat. Különben a készítményekben lévő összetevők bomlásnak indulnának.
Mit okoznak
A parabének hatása összeadódik a bőrben és több bőrproblémát is okozhatnak idővel. Ha felhalmozódnak a bőr szöveteiben, akkor az UVB sugárzás okozta DNS károk is megsokszorozódnak. A parabének 300-al felgyorsítják a bőr öregedését. Szerepet játszhatnak a rák kialakulásában is.
Az EU szabályozások szerint a parabének aránya a készítményekben nem haladhatja meg a 0,4-ot, mivel ez a mennyiség még nem okoz problémát. De még kis -ban is egészségügyi károsodásokat okozhatnak. Ugyanis, ha bejutnak a bőrbe, felboríthatják a természetes védő bacilusok flóráját, egyensúlyát, fertőzéseket okozhatnak vagy más degenerációkat. Tehát a mesterséges illatanyagokat és a parabénokat kerülni kell. Ha lehet, akkor parabén-mentes kozmetikumokat használjunk, mert bár minden káros anyagot nem tudunk kiiktatni az életünkből, de legalább törekedjünk rá, saját egészségünk érdekében. 
Kiszerelés 250 ml tubus (2 hónapig kitart)

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 100 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "HAIR FORCE - hajhullás elleni hajnövesztő sampon" című hirdetést látja. (fent)