Betöltés...

ERDÉLY KINCSE SZAPPAN Parajdi sóval és öko kecsketejjel

Ár: 1.490 Ft

A parajdi só ereje
A kapható sók közül a parajdi a világon az egyik legjobb minőségű, mivel 84-féle ásványi anyagot tartalmaz, valamint azt a természetes Őstengeri iszapot, amit a legtöbb a piacon kapható sóból kivonnak, finomítják, feldolgozzák, színezik. Ismerje meg az Erdélyből származó parajdi só jótékony, pozitív hatásait Bőrének igazi felüdülés lesz A Parajdi só ereje az ÖKO kecsketej páratlan tulajdonságaival egyesül. A száraz és problémás bőr tüneteinek ápolásában nagy segítségére lehet.  A termék 19-ban ÖKO minősítésű alapanyagot tartalmaz.
Főbb hatóanyagok és azok jellemzői
Öko kecsketej A szappan alapját képezi. A kecsketejes szappan a bőrt puhává és egészségesebbé, hidratálttá varázsolja.
Finomítatlan Parajdi só Magas ásványianyag tartalma miatt segítségére lehet a száraz, problémás bőrfelületek ápolásában. Ősiszapot tartalmaz egyedülállóan, s további 84 nyomelemet. 
Ricinusolaj Nyugtatja és hidratálja a bőrt.
Kókuszolaj A kókuszolaj harmóniát és ragyogó bőrt kölcsönöz testének, finom illatával pedig lágyan simogatja lelkét. 
Hidegen sajtolt napraforgómag olaj Hatásos a kiszáradt bőr helyreállításában.
Zöld agyag A zöld agyag a föld mélyén található, így mentes a környezeti szennyeződésektől. Ásványi anyagokban gazdag. A natúr kozmetikumokban tisztító, puhító hatása miatt kedvelik, így a bőr puha és sima lesz tőle.
Parajdi sóbánya
Felhasználási javaslat Normál, száraz, kipirosodásra hajlamos bőr ápolására. Ekcémás és psoriasisos (pikkelysömör) bőr esetén is nagyon jótékony hatású lehet.
Használata Alkalmazza tusoláshoz, fürdéshez és kézmosáshoz egyaránt. Nedvesítse meg a kezét és egyenletesen vigye fel a szappant a bőrfelületre, majd öblítse le. Ügyeljen arra, hogy a szappanhab a szemébe ne kerüljön Fontos, hogy a terméket használat után rakja ki egy szappantartóra, rácsra, hogy ne álljon vízben és meg tudjon száradni. Ily módon a szappan tartós, sokáig élvezhető marad.
Összetevők Caprae Lac, Sodium Chloride, Elaeis Guineensis Butter, Cocos Nucifera Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Hydroxide, Ricinus Communis Seed Oil, Illite, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citral, Limonene
ÖKO minősítésű.
CPNP-referenciaazonosító 1043325
 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 47 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ERDÉLY KINCSE SZAPPAN Parajdi sóval és öko kecsketejjel" című hirdetést látja. (fent)