Betöltés...

ELLEZZA bőrápoló rendszer csigakivonattal

Ár: 14.990 Ft

Miben rejlik az Ellezza titka
A titok a hatóanyag forrásában rejlik a csigákban. A csigák háza külső váz és menedék is egyben, ezért létfontosságú az életben maradásukhoz. Az anyatermészet szerencsére bámulatos regeneráló erővel ajándékozta meg ezeket a puhatestűeket, így képesek helyreállítani házukat, ha megreped vagy betörik. Ez a csigák által előállított vegyület gyógyító hatásának köszönhető, az allantoinnak, amely sejtmegújító és regeneráló hatású.
Allatoin hatásával
A szakértők rámutattak, hogy az allantoin csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik. Sikerült mesterségesen is előállítaniuk az allantoint, amely hasonló regeneráló hatással van a bőrünkre. A bőrön használva ez az anyag elősegítheti a sejtképződést, így helyreállítja és regenerálja a bőrt. Ez az anyag bőrünkre kenve képes lehet eltávolítani a ráncokat, barázdákat az arc bármely részéről, eltüntetni a májfoltokat, halványítani az aknékat és a hegeket, sőt akár az égési sérüléseket és a striákat is.
Ami azt eredményezi, hogy fiatalos, foltmentes lehet az arcbőre; egyenletes, sima a bőrfelszíne; ill. gyönyörű, egészséges a bőre a teste bármely pontján Teljes termékcsalád
A szakemberek munkájának eredményeként létrejött az ELLEZZA, egy teljes bőrápoló termékcsalád, ami a bőrsejteket hivatott regenerálni. Jótékony hatását már számos elégedett vásároló is megtapasztalhatta.
A csomag tartalma
1 db Ellezza arckrém (30 ml)1 db Ellezza golyós stift (15 ml) GRÁTISZ1 db Ellezza testápolókrém (100 ml) GRÁTISZ1 db Ellezza szájkörnyékápoló (9 ml) GRÁTISZ1 db Ellezza szemkörnyékápoló (3 ml) GRÁTISZ1 db Ellezza nyak és mellkas-ápoló (9 ml) GRÁTISZ
Tekintse meg a termékről készült videót is

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.17
Eddig megtekintették 78 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ELLEZZA bőrápoló rendszer csigakivonattal" című hirdetést látja. (fent)