Betöltés...

EASY MILK TESTÁPOLÓ BIO MANDULA ÉS BIO JOJOBAOLAJJAL

Ár: 2.990 Ft

A mindennapos hidratálás
Az évszakok váltakozása igénybe veszi a bőrét Folyamatosan kirepedezik, kipirosodik és feszül a bőre Nincs egyedül ezzel a problémával, amit a bőr kiszáradása okoz és van rá természetes megoldás. Az Easy Milk testápoló számos tápláló növényi olajjal kezeli ezt a problémát. Ez a termék kiemelkedő a folyékony testápolók közül, bizonyára Ön is beleszeret majd. Élvezze ki az évszakok szépségét, anélkül, hogy aggódnia kellene bőre állapota miatt
44-ban BIO minősítésű alapanyagot tartalmaz
Főbb hatóanyagok és azok jellemzői
Hidegen sajtolt mangóvaj Hidratálja, nyugtatja a bőrt, lassítja annak kiszáradását. A mangóvaj ekcémás és pikkelysömörös bőrre is kiváló alkalmas.
Hidegen sajtolt BIO csipkebogyóolaj Bőrregeneráló, bőrnyugtató hatású. Gyorsan beszívódik a bőr mélyebb rétegeibe és kifejti hatását. Visszaállítja a bőr nedvesség-egyensúlyát.
Ligetszépeolaj A kozmetikaipar a száraz, gyulladt bőr ápolására alkalmazható szereket készít belőle. Más forrás megemlíti bőrfiatalító hatását.
BIO kókuszolaj Nyugtatja és ápolja a bőrt. Gazdag telítetlen zsírsavakban és antioxidánsokban.
Bio rózsavíz Érett bőrre ránctalanító és regeneráló hatású. Nyugtatja az érzékeny és irritált bőrt, továbbá felfrissíti és fényessé teszi a fáradt bőrt.
Allantoin Növényi eredetű biokomponens, melyet a fekete nadálytő gyökeréből és leveleiből nyernek. Kozmetikai készítmények összetételében fontos bőrregeneráló tényező, hozzájárul a kollagén termelődéshez, felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat és megvédi a bőrt az irritációktól.
Hatásai
bőrvédő hatású,
nyugtató hatású,
hegesítő hatású,
segíti a bőrképződést,
védi az érzékeny bőrt az irritáló tényezőktől,
felgyorsítja a bőr gyógyulási és regenerálodási folyamatait.
A termék mesterséges színezék-, illatanyag-, és káros parabénektől mentes.
Ajánljuk Normál vagy száraz bőrre. Kipirosodásra hajlamos bőr ápolására is kiválóan alkalmas.
Használata Tusolás, fürdés után törölközőszáraz bőrre vigye fel, majd masszírozza bele a bőrébe. Használja minden nap a selymes, puha, egészséges bőrért. Szobahőmérsékleten tartsa, közvetlen napsütéstől óvja.
Tipp kozmetikusunk ajánlásával enyhén nedvesítse be arcát mielőtt felvinné a készítményt, így sokkal könnyebben, mélyebbre szívódik be a hatóanyag és fokozottabban hidratál. 
Összetevők Aqua, rosa damascena flower water, glyceryl stearate se, prunus amygdalus dulcis oil, glycerin, sorbitol, cocos nucifera oil, mangifera indica seed butter, oenothera biennis oil, rosa canina fruit oil, urea, simmondsia chinensis seed oil, panthenol, benzyl alcohol, allantoin, lactic acid, xanthan gum, benzoic acid, sorbic acid, dehydroacetic acid
A -gal jelölt alapanyag BIO minősítésű.
CPNP-referenciaazonosító 1043288

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 281 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "EASY MILK TESTÁPOLÓ BIO MANDULA ÉS BIO JOJOBAOLAJJAL" című hirdetést látja. (fent)