Betöltés...

DÍVA Hyaluronsavas natúr arcszérum BIO Csipkebogyó olajjal

Ár: 5.490 Ft

Nyerje vissza arca régi feszességét és szépségét Hagyja maga mögött a száraz, fáradt bőrt Az arcszérumban levő alkotóelemek hatására bőre újra rugalmas és életteli lesz. A hyaluronsav, ligetszépeolaj és BIO csipkebogyó- olaj a leginkább felelős azért, hogy arca újra fiatalossá válhasson.
A termék mesterséges színezék-, illatanyag-, és káros parabénektől mentes. 29-ban BIO minősítésű alapanyagokat tartalmaz
Főbb hatóanyagok és azok jellemzői
Hyaluronsav Rendkívüli nedvességmegkötő képességgel rendelkezik, erőteljesen hidratálja a bőrfelszínt és ezzel segít a ráncok kialakulásának megelőzésében. Biztosítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Erőteljes vízmegkötő tulajdonsága az egész testben fontos szerepet tölt be.
Ligetszépe olaj A kozmetikaipar a száraz, gyulladt bőr ápolására alkalmazható szereket készít belőle. 
BIO csipkebogyóolaj Nagyon jó hidratáló, sejtmegújító hatású. Megnöveli a bőr rugalmasságát, meggátolja annak idő előtti öregedését.
Bio rózsavíz A rózsavíz kiváló vérzéscsillapító és erősítő hatású vegyes vagy zsíros bőrre. Érett bőrre ránctalanító és regeneráló hatású. Nyugtatja az érzékeny és irritált bőrt, továbbá felfrissíti és fényessé teszi a fáradt bőrt.
Mályva kivonat Hidratáló, nyugtató hatóanyag, mely védi a bőrt a gyulladásoktól. Ideális a vízhiányos, érzékeny, irritált bőrre. Csillapítja a viszketést és nyugtatja a bőrt.
Panthenol hidratáló, hegesítő és gyulladásgátló hatóanyag, leginkább az érzékeny, irritált bőrre alkalmas. 
Ajánljuk Használatát normál, száraz bőrre 25 éves kortól ajánljuk, hiszen a hyaluronsav mennyisége az újszülöttek kötőszövetében a legnagyobb, termelődése a húszas életévekben csökkenni kezd, ez vezet előbb csak alig észrevehetően, majd egyre rohamosabb mértékben az öregedés jeleinek kialakulásához.
Az airless (levegő nélküli) tégely előnye A szérum nem érintkezik levegővel, így az aktív összetevőket védi az oxidációtól. Higiénikus, hiszen a szérum nem érintkezik kezünkkel (kezünkről a baktériumok nem kerülnek a szérum felszínére). Praktikus, könnyű adagolást tesz lehetővé.
FONTOS Mivel a szérum vákuum segítségével jön ki a tégelyből, ezért az első használat előtt párszor (min. 5-8 alkalommal) meg kell nyomni az adagoló pumpát, hogy a tégelyben rekedt levegő el tudjon távozni.
Használata Naponta reggel vagy este, alapos bőrtisztítás után finom körkörös mozdulatokkal masszíroz- za el az arcon, a nyakon és a dekoltázson. Használat előtt rázza összeTipp kozmetikusunk ajánlásával enyhén nedvesítse be arcát mielőtt felvinné a készítményt, így sokkal könnyebben, mélyebbre szívódik be a hatóanyag és fokozottabban hidratál. 
Összetevők Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Lecithin, Urea, Rosa Canina Fruit Oil, Oenothera Biennis Oil, Panthenol, Malva Sylvestris Extract, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate BIO minősítésű.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.25
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "DÍVA Hyaluronsavas natúr arcszérum BIO Csipkebogyó olajjal" című hirdetést látja. (fent)