Betöltés...

Ciklusbarát krém - természetes progeszteron

Ár: 7.490 Ft

A nők életét gyakran megkeserítik a nőgyógyászati problémák. A nehéz napok tájékán szenvedünk, nem érezzük jól magunkat a bőrünkben. Sokszor azt se tudjuk mi a baj, pedig a tünetek legtöbbször nem járnak egyedül. A női testet szabályozó két fontos nemi hormon az ösztrogén és a progeszteron.
Mi az a progeszteron A progeszteron női nemi hormon, terhességi hormon néven is ismert, mivel a megtermékenyüléshez és az egészséges várandóssághoz nélkülözhetetlen. A ciklus második felében az LH hormon hatására képződik. Szerepe az, hogy felkészítse a méhet fogantatás előtt a gyermek kihordására, de a várandósság alatt is szükséges a terhesség fenntartásához és a gyermek fejlődésének biztosításához. Fontos tudni, amennyiben nem termel elegendő progeszteront a szervezetünk, vagy túl sok vegyi anyag hatásának vagyunk kitéve nap, mint nap, úgynevezett ösztrogén dominancia alakul ki. A vegyi anyagok jelentős része ugyanis ösztrogén hormonként azonosítódik a szervezetünk által.
Tehát a már említett progeszteron-ösztrogén egyensúlya befolyásolja a női szervezet egészségét. Sajnos sokszor megtörténik, hogy felborul ez a kényes egyensúly, ami számos rendkívül kellemetlen tünetet produkálhat. Jönnek a hangulatingadozások, a hőhullámok, fájdalomérzet, a nők körében jól ismert diszkomfort érzés. A ritmustalan ciklus és a menstruációs problémák például sok esetben kellemetlen bőrtünetekkel is járhatnak. A ciklusbarát testápoló hatóanyagainak köszönhetően megpróbál igazodni a női ciklus ritmusához és hozzájárulhat a ritmustalanságból adódó kellemetlen tünetek enyhítéséhez. 
Nem kell tehát azonnal nőgyógyászhoz rohanni A Ciklusbarát krém ugyanis gyengéd és természetes megoldást nyújt a problémákra, nevéhez és híréhez hűen száz százalékban természetes és növényi összetevői révén.
A természetes progeszteron krém kulcsösszetevője a vad yam gyökér kivonat. Ez a hatóanyag legfőképp nőgyógyászati problémák terén fejti ki áldásos hatását. A következő tünetek esetén kezdjen el gyanakodni ösztrogéndominanciára
Szorulás
Szédülés.
Fibrómák.
Álmatlanság.
Endometriózis.
Alacsony libidó.
Rossz közérzet.
Fejfájás, migrén.
Hüvelyszárazság.
Alacsony energiaszint.
Változókori hőhullámok.
Éjszakai intenzív izzadás.
Véraláfutások jelentkezése.
Kivánósság, falási rohamok.
Szívdobogás, mellkasi fájdalom.
Fájdalomérzés, akár a csontokban is.
Véralvadás, gyengébb a vérerek tónusa.
Gyengébb hólyag, ill. vizelet-visszatartásai problémák.
Inzulin rezisztencia, gyenge vércukor kontroll, hipoglikémia.
Csökkent pajzsmirigyműködés (alacsony testhőmérséklet, elvékonyodó haj).
Felborult ciklus, ami korán vagy későn jön meg, erősebb vagy gyengébb vérzés.
Súlygyarapodás, amikor a zsír leginkább a csípő, has és combok környékén jelentkezik.
Hangulatingadozás, depresszió, ingerlékenység, düh, feledékenység, koncentrációs zavar, pánikrohamok.
Víz- és sóvisszatartás, puffadás (ödéma), illetve súlygyarapodás a folyadékvisszatartás következtében.
Mellek periódikusan jelentkező érzékenység, érzékeny vagy fájdalmas, teltebb érzés, duzzadás, különösen a menstruáció előtti héten.
Kötőszöveti mellelváltozás. A mell szöveteiben létrejövő nem rákos csomók, elváltozások. Ezek kényelmetlenséget okoznak, változnak a ciklus hormonális változásainak következtében. Ez a betegség a nők 30-60-át érinti.
A WTN természetes progeszteron krém előnyei a konkurens termékekhez képest
1. A legjobb ár/érték arányú természetes progeszteron krém Magyarországon. Kb. 150 adagnyi kivonatot tartalmaz, ahol egy adag 20 mg hatóanyagot jelent.
2. Jobb a felszívódása. A hatóanyagok felszívódása erősen függ a krémalaptól (amiben a hatóanyagok vannak elkeverve). Amennyiben ez tartalmaz olyan összetevőket, amelyek nem szívódnak jól fel, hanem egy vékony filmet alkotnak a bőrön az akadályozni fogja a hatóanyagok bőrbe jutását. Ilyen anyag pl. a rendszerint alkalmazott paraffin olaj. Nem tartalmaz bőrszárító hatású kis molekulatömegű alkoholokat sem.
3. A WTN természetes progeszteron krém teljesen bőrbarát növényi olajok (jojoba, édesmandula, olívaolaj s...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Ciklusbarát krém - természetes progeszteron" című hirdetést látja. (fent)