Betöltés...

BYE LIPO ZSÍRÉGETŐ KRÉM Cellulitra

Ár: 4.490 Ft

Díjnyertes hatóanyagokkal
Sajnos nincsenek csodaszerek, amelyek azonnal megszabadítanak a narancsbőr- től. Fontos, az egészséges táplálkozás, sok folyadék, a mozgás és csak ezután következnek a krémek. A Bye lipo zsíré- gető krém olyan díjnyertes hatóanyagot tartalmaz, amely segít a narancsbőr elleni küzdelemben, anélkül, hogy szintetikus anyagok szívódnának fel a bőrbe. A hazai natúr piacon úttörő cellulit elleni krém, ami a természet erejével segít a makacs narancsbőrrel szemben.
Főbb hatóanyagok és azok jellemzői
BIO Shea vaj A, E, F-vitamint, allotint és antioxidán hatású anyagot, katekint tartalmaz. Hidratál, nyugtat, a bőrt finomabbá teszi. Összetétele nagyon hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételéhez, magas vitamintartalma kiváló bőrápolóvá teszi.
Hidegen sajtolt rizs olaj Javítja a bőr rugalmasságát, hidratálja, így a bőr puhább és simább lesz, segíti a bőr regenerációs folyamatait, lassítja az öregedését, javítja a bőr tónusát. Nem tömíti el a pórusokat, könnyű olaj, könnyen felszívódik, nem hagy zsíros érzést maga után.
Anti-cellulit hatóanyag
javítja a bőr állapotát
csökkenti a felesleges zsírt
enyhíti a cellulit megjelenését
növeli a bőr rugalmasságát és feszességét, 
átalakítja a test kerületét azáltal, hogy csökkenti a bőr alatti zsírszövet vastagságát.
Hogyan csökkenti a narancsbőrt
aktiválja a zsírszövet zsírégető mechanizmusait,
növeli a bőr hőmérsékletét, beindítva ezzel a termogén tevékenységét a bőr alatti zsírszöveteknek.
Ajánljuk Minden bőrtípusra alkalmazható, érzékeny bőrre is.
Használata Használja naponta kétszer, reggel és este. A kar, a has, a csípő, a fenék és a comb karcsúsítására és narancsbőr esztétikai megjelenésének javítására legalább 2 hónapon át. Zuhanyozás után alaposan masszírozzuk a bőrbe, a szárazra törölt, kezelni kívánt, kritikus területekbe.
Összetevők Aqua, Oryza Sativa Germ Oil, Prunus Avium Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Wheat Straw Glycosides, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Cymbopogon Martini Oil, Lactic Acid, Plankton Extract, Tocopherol, Geraniol, Linalool, Sodium Levulinate, Sodium Anisate
BIO minősítésű.Illóolaj természetes komponense.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "BYE LIPO ZSÍRÉGETŐ KRÉM Cellulitra" című hirdetést látja. (fent)