Betöltés...

Barátcserje krém hormonális problémákra

Ár: 7.678 Ft

De miért is esszenciális az agyalapi mirigy optimális funkciójának megőrzése és fenntartása Az agyalapi mirigy egy karmester, amely a hormonok kiválasztásának irányítását végzi. Amennyiben a szerv működése pl. stressz hatása miatt módosul, könnyen hormonális problémák sora veheti kezdetét. Így látható, miért is kiemelkedő a hatása a barátcserjének. Az agyalapi mirigy hormonjai hatást gyakorolnak a petefészek működésére is. Így közvetve a menstruációs ciklus kialakításában is óriási szerepük van.
Ajánljuk minden nőnek a barátcserje kivonatot
termékenység növelése érdekében, illetve babavárásra készülve,
rendszertelen menstruáció esetén, mivel az FSH/LH szabályozásával, rendszeres és állandó ciklus kialakítását teszi lehetővé,
magas prolaktin szint esetén, mert emelkedett szintje gátolhatja a fogantatás esélyét, meddőséget alakíthat ki és rendszertelen menstruációt is okozhat,
meddőség esetén, mert az LH szint emelésével az ovuláció megvalósulását teszi lehetővé, ami a sikeres fogantatás kulcsát jelenti és a meddőség így megszüntethető,
PMS-re jellemző tünetek esetében a tüszőérés, a tüszőrepedés beállításával megvalósítható az optimális hormonszint, amely a premenstruációs (PMS) szindróma hátterében áll,
PCO/PCOS (policisztás ovárium szindróma) kezelésében a tesztoszteronszint csökkenését segítheti, kiegyensúlyozhatja a hormonszinteket, így a betegség visszahúzódását eredményezheti.
A WTN Barátcserje krém a bőrön keresztül fejti ki hatását. A véráram azonnal a célszervhez szállítja. A barátcserje megoldás lehet az agyalapi mirigy hormonális egyensúlyának visszaállítására, hogy végre ismét harmóniát teremtsünk a szervezetben. A dózis szabályozhatósága pedig az optimális adagolás kialakítását teszi lehetővé. A hatóanyag mellett bőrtápláló összetevőket is tartalmaz, amelyek puhává varázsolják a bőrt és remekül hidratálják is. A kezelt bőrfelület külön krémezéséről már nem is szükséges gondoskodni.
Az összetevők hatásai (néhány kiemelt példa)
A Barátcserje jótékony hatását már több ezer éve használják a tradicionális gyógyászatban. Mivel a hormonháztartást képes szabályozni, ezért szinte a legtöbb női panasz mérséklését segítheti. Hatása elsősorban az agyalapi mirigy működésére irányul. A tanulmányok során a PMS tüneteinek csökkentésében ugyanúgy hatékonynak bizonyult, mint a meddőség és a menstruációs zavarok esetében. A klinikai vizsgálatokban a mellfájdalom mérséklésében is rendkívül hasznosnak találták.
A vörös málnalevél kiváló lehet a méh szöveteinek erősítésére. Nagyszerű hatással lehet a női szervezet hormonális egyensúlyára. Hatékonyan szabályozhatja a szaporító szervek működését és jótékonyan hathat a menstruációval kapcsolatos tünetek csökkentésére. Különösen mióma esetén érdemes nagyobb figyelmet fordítani használatára, mivel csökkentheti a mióma tünetinek súlyosságát. Ráadásul a menstruációhoz köthető hányinger, hányás csökkentésében is hatékonynak bizonyulhat.
A vörös here fitoösztrogénekkel és értékes ásványi anyagokkal, mint a magnézium, kálcium és kálium látja el a szervezetet.
A zöld tea hatását az EGCG összetevőjének köszönheti, mely nemcsak kitűnő antioxidáns hatásokkal rendelkezik, de gyulladás megakadályozásában is jótékonynak bizonyult. Egyes kutatásokban a zöld tea kivonat adagolásával a mióma méretének csökkenését is elérték.
Az E-vitamin antioxidáns tulajdonsága kiemelkedő. A sejt és szövetvédő tulajdonságú, képes az oxidatív stressz káros hatásait csökkenteni. Az immunrendszer erősítésével az egészség megőrzésében és a védekezőképesség növelésében van szerepe. Ezen kívül az E vitamin hozzájárul a hatóanyagok hasznosulásához.
Adagolás A krémet érdemes vékony bőrfelületen eloszlatni, a tökéletes hasznosulás érdekében (alkar, könyökhajlat, dekoltázs területe) a reggeli órákban A krémet folyamatosan használjuk, napi 2-8 pumpányit. 3 hónapos használat után iktassunk be 2 hét szünetet. Folyamatos használattal a hatása is jobban érvényesül. Ciklushoz alakítva is kenhetjük, ami a menstruációs ciklus első felét kb. 14 napot jelet. A menstruációs ciklus nem azonos a menstruáció hosszával A ciklus...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 66 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Barátcserje krém hormonális problémákra" című hirdetést látja. (fent)