Betöltés...

Arany Esszencia Krém

Ár: 3.690 Ft

Az arany hatásai
Az arany mindig is a fény, a szépség, a gazdagság, a luxus és az exkluzivitás szimbóluma volt. A különböző kultúrák gyakorlatilag már az idők kezdete óta széleskörűen alkalmazták terápiás tulajdonságait. Az ősi egyiptomiak is ismerték az arany emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásait. A fennmaradt források szerint a híres ókori szépség, Kleopátra is színarany éjjeli arcpakolással őrizte meg bőre fiatalos üdeségét. Az ajurvédikus gyógyászatban ugyancsak nagy hagyománya van az arannyal való bőrkezelésnek.
A 21. század szépségápolása is egyre gyakrabban nyúlik vissza az emberiség őshagyományaihoz és mind gyakrabban használja a nemesfémekre épülő módszereket. Így lett mára az arany esszencia a kozmetikai szalonok és a krémek legcsillogóbb sztárja, ami luxushatással bír.
Az aktuális kozmetikai krémekben alkalmazva regenerálja és stimulálja a sejtek kapacitását a szabad gyökök ellen (anti-oxidáns hatás). Az aranykrém ideális az egész napos bőrvédelem biztosítására, hatékonyan felveszi a harcot az idő múlásával.
Az arany jótékony hatásai a bőrre
méregtelenít;
gyorsítja az oxigén szállítását;
serkenti a bőrsejtek megújulását;
gyulladáscsökkentő, antiszeptikus;
vízmegkötő képessége kiemelkedő;
szabályozza az immunfolyamatokat;
kisimítja a ráncokat, feszesíti a bőrt;
segíti a hatóanyagok bejutását a bőrbe,
stimulálja a kollagén- és elasztintermelést;
fokozza a vérkeringést és a nyirokkeringést.
A sejt revitalizációja és biokémiai folyamatainak javítása során a bőr erősebbé, sugárzóbbá, élettel telivé válik. Az arannyal kombinált kezelések feljavítják a bőrstruktúrát és a jobb arckontúrok visszaadják a fiatalos kisugárzást. Szabályozzák az immunfolyamatot és regenerálják a bőr károsodott citokin egyensúlyát.
A szuperhidratáló
Az arany egyedülálló tulajdonsága, hogy tömege 300-szorosának megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőrben, ezáltal kivételesen jó hidratáló. Ennek köszönhetően az aranykezelés különösen hatásos az érett bőrre. Az úgynevezett anti-ageing, vagyis öregedésgátló kozmetikai program fontos része. Ráadásul, ennek az elbűvölő és csodálatos krémnek a lágysága, selymes hatása és illata a jólét és kényelem kellemes érzését biztosítja felhasználója számára.
Az arany krém  jellmezői
Ásványi olajoktól mentes.
SPF 15 (közepes fényvédelem).
Uniszex (alkalmas férfiak és nők számára egyaránt).
Kiváló felszívódású (nem hagy zsíros vagy fényes foltokat a bőrön).
Minden bőrtípushoz alkalmazható (különösen az érett bőrre ajánlott).
Nem tartalmaz parabéneket, ásványi olajokat, allergéneket és állatokon nem tesztelték.
Felhasználási javaslat Minden reggel használja az Arany esszencia krémet tiszta és száraz bőrre az arcon és a dekoltázson. A puha körkörös masszázs elősegíti a jobb felszívódását.
Kiszerelése 50 ml 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.17
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Arany Esszencia Krém" című hirdetést látja. (fent)