Betöltés...

Inkontinencia betét férfiaknak, 400ml, 1db, Seni Man Extra

Ár: 130 Ft



A Seni Man légáteresztő, anatómiailag formált urológiai inkontinencia betét megfelelő megoldás férfiaknak enyhe fokú inkontinencia esetén. Anatómiailag formált kivitelének köszönhetően jól követi a testformát, kitűnően illeszkedik. Megelőzi a szivárgásokat, elnyeli a nedvességet és a szagokat, ezzel biztonság- és szárazságérzetet biztosít.

A légáteresztő Seni Man urológiai betét az aktív életmódot követő, a diszkrécióval párosuló komfortérzetet és biztonságot becsülő férfiak számára készült. Az inkontinencia betét alsó, nedvességgátló rétege - szálfátyolból és légáteresztő PE fóliából álló - laminátum, melyre a fehérneműhöz történő rögzítésre szolgáló ragasztó került. A betét rögzítésére szolgáló ragasztót szilikonozott papírcsík védi. Kiválóan idomul a testhez, minek köszönhetően láthatatlan az öltözék alatt. Nem zörög – garantálja a diszkréciót és a komfortérzetet. Nedvszívó magja vizelet és szagmegkötő szuperabszorbenssel lett gazdagítva, amely megakadályozza a kellemetlen szagokért felelős baktériumok szaporodását. Az inkontinencia betéten található valamennyi elasztikus elem elasztikus rostból készül, latex használata nélkül, így az allergiás reakciók kialakulása minimálisra csökken.

Folyadékmegtartás: 400 ml, mérete: 7,5 x 21,5 cm.

Az ár 1db. termékre vonatkozik. A csomagolás 15 db-ot tartalmaz, ami a minimális vásárlási mennyiség.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.10.21
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Inkontinencia betét férfiaknak, 400ml, 1db, Seni Man Extra" című hirdetést látja. (fent)