Betöltés...

Fermentált Papaya koncentrátum nonival - 500 ml - Natur Tanya

Ár: 5.690 Ft

TERMÉSZETES TRÓPUSI GYÜMÖLCSÖK EREJÉVEL! Speciálisan kifejlesztett formula, amely egyesíti a tradicionálisan már régóta használt papaya és a noni gyümölcs természetes forrásból származó előnyeit, tulajdonságait, mindezt kiváló ízvilággal likvid formában biztosítva. Saccharomyces boulardii probiotikus élesztőgomba fermentációval készült folyékony papaya koncentrátum. NATUR TANYA® FERMENTÁLT PAPAYA KONCENTRÁTUMSaccharomyces boulardii probiotikus élesztőgomba fermentációval készült folyékony papaya koncentrátum. Speciálisan kifejlesztett formula, amely egyesíti a tradicionálisan már régóta használt papaya és a noni gyümölcs természetes forrásból származó előnyeit, tulajdonságait, mindezt kiváló ízvilággal likvid formában biztosítva. Természetes tórópusi gyümölcsök erejévelFermentált papaya gyümölcslé és papaya pépNonival dúsítva, ami támogatja az immunitástGluténmentes és vegán étrend-kiegészítőNem tartalmaz mesterséges színezéket, telített zsírtól mentes16 adag MI AZ A FERMENTÁLÁS?A fermentálás az, amikor az élelmiszer barátságos, élő mikroorganizmusok tevékenységének hatására valódi szuperélelmiszerré (SUPERFOOD) változik. A fermentáció oxigén hiányában (anaerob körülmények között) és olyan jótékony mikroorganizmusok enzimjeinek (élesztőgombák, penészgombák és baktériumok) jelenlétében zajlik le, melyek energiájukat erjesztés/fermentáció útján nyerik. A fermentált papaya előnyei: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8870802/ MIÉRT JÓ A FERMENTÁLÁS?A fermentációnak számos funkciója van, pl. új ízeket és textúrákat kölcsönöz az ételnek, meghosszabbítja eltarthatóságukat, megemeli bizonyos tápanyagok mennyiségét vagy épp újakat hoz létre (egyedi bioaktív fitokemikáliákat, antioxidánsokat és gyulladáscsökkentő vegyületeket), illetve megnöveli a vitaminok és ásványi anyagok biohasznosulását, semlegesíti a tápanyagok felszívódását nehezítő, ártalmas és allergén antitápanyagokat. A FERMENTÁCIÓ A PROBIOTIKUMOK NÖVEKEDÉSÉHEZ ÉS SZÍNESÍTÉSÉHEZ MEGFELELŐ KÖRNYEZETET BIZTOSÍT A BÉLMIKROBIOMBAN, MELLYEL TÁMOGATJA AZ EMÉSZTÉS, AZ IMMUNRENDSZER ÉS A SEJTEK EGÉSZSÉGÉT. A fermentált élelmiszerek egészségügyi előnyei: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28945458/ A FERMENTÁLT PAPAYA VÉGTERMÉK KELETKEZÉSÉNEK A LÉPÉSEI:a fermentált papaya Dél-Amerika ültetvényeiben gyűjtött gyümölcsökből származik a magas minőségű kritériumoknak megfelelve a gyárakban, a papayából gyümölcslét állítanak elő, itt a termék kémiai-fizikai, organoleptikus (érzékszervi) tulajdonságai kerülnek többek között ellenőrzésre, standardizálásra A nyersanyagot biofermentációs folyamatnak vetik alá, mely során Saccharomyces Boulardii probiotikus élesztőgombát adnak hozzá. A fermentáció addig tart, amíg a cukor és az összes fermentálható anyag teljesen metabolizálódik, ezáltal minőségi terméket létrehozva A tiszta erjesztett papaya különleges, FBD (fluid bed drying) eljárás során jön létre, mely során a fermentált gyümölcslét legfeljebb 40 °C fokon fluidizált ágyon szárítják, csökkentve a hőhatást és ezzel megőrizve a termék funkcionális tulajdonságait A BÉL-AGY KOMMUNIKÁCIÓ A mikrobiom a szervezetünkben jelen lévő mikroorganizmusok összességét jelenti. A bélmikrobiom egyensúly (más néven a bélflóra egyensúly) hatással van a szervezet általános egészségére. Ma már bebizonyosodott, hogy a bél-agy tengelynek köszönhetően a bélrendszer állandó kommunikációt tart fenn az agyunkkal és ezen keresztül az immunrendszerrel, a hormonrendszerrel és az idegrendszerrel. FERMENTÁLÁS ÉS BÉLMIKROBIOM A fermentált élelmiszerekben található bioaktív anyagok hozzájárulnak a patogén mikroorganizmusok, pl. az E. Coli és a Candida gomba mennyiségének kordában tartásához. Akinek a bélrendszere nem működik optimálisan problémát okozhat a hagyományos élelmiszerekben lévő tápanyagok lebontása, míg másoknak eközben a felszívásuk okozhat gondot. Mivel a fermentált kiegészítők nem állítják ilyen kihívás elé a szervezetet, így a savas refluxszal, IBS-sel vagy más emésztési zavarokkal küzdők nagyon sokat profitálhatnak belőlük. BÉLMIKROBIOM ÉS IDEGRENDSZER KOMMUNIKÁCIÓ Azt már régóta tudjuk, hogy az idegrendszerünk hatással van az emésztésünkre, erős stressz hatására például ezért fordulhatnak elő gyomor és bélrendszeri panaszok - gondoljuk csak a vizsgák előtt jelentkező gyomorégésre. Azonban viszonylag új felfedezésnek számítanak, hogy a bélrendszer hatással van a központi idegrendszer működésére is. A több egyszerű cukrot tartalmazó ételek például elősegítik a szerotonin szint emelkedését, így javítják a kedélyállapotot, ezért vagyunk hajlamosak édességgel „jutalmazni” magunkat. Az idegrendszer hat az bélmozgásra, az emésztőenzimek termelésére, tehát az anyagcsere gyorsaságára és hatékonyságára. A bélrendszer pedig a központi idegrendszer funkcióira van hatással. BÉLMIKROBIOM ÉS IMMUNRENDSZER KOMMUNIKÁCIÓ Az egyensúlyban lévő mikrobiom hatással van az immunsejteken keresztül a helyes immunválaszokra, ami támogatja a védekező képességet a kórokozókkal szemben, és segít fenntartani az immuntoleranciát, hogy ne reagáljon ártalmasan a saját szervezetére. Cserébe az immunrendszer is támogatja a bélmikrobiom összetételét, ahol az ott élő hasznos bélbaktériumok immun és gyulladáscsökkentő vegyületek előállításáért felelnek. KIKNEK AJÁNLJUK A FERMENTÁLT PAPAYA KONCENTRÁTUMOT?emésztőrendszeri panaszokkal küzdőknekfogyókúrázóknak, csökkentett energia-bevitel mellettmagas fehérjetartalmú étrendet követőknekkiegyensúlyozott, változatos étrendet követőknekaz immunrendszer támogatására (nonival dúsítva) TUDTAD, HOGY:a papaya gyümölcséből fehérjebontó (proteolitikus), aminosav felszabadító enzimet tudnak előállítani, amit papainnak neveznek a noni és a papaya gyümölcs gazdag olyan biológiailag aktív hatóanyagokban, mint például a vitaminok és az ásványi anyagok Alkalmazás: Napi 30 ml (3 evőkanálnak megfelelő mennyiség), két részletben, lehetőleg étkezések előtt, önmagában vagy kb. 2 dl vízzel elfogyasztva. Használat előtt felrázandó.Adagolási időtartam: Minimum 50 nap (3 palack), maximum 160 nap (10 palack). OÉTI notifikációs szám: 29634/2022 Fermentált Papaya koncentrátum nonival - 500 ml - Natur TanyaÁtlagos tápérték 30 ml-ben (3 evőkanálban) 100 ml-ben Energia51 kJ/12 kcal 170 kJ/40 kcal (RI%*:2%) Zsír amelyből telített zsírsavak0 g 0 g0 g (RI%*:0%) 0 g (RI%*:0%) Szénhidrát amelyből cukrok3 g 2,6 g10 g (RI%*:3,84%) 8,7 g (RI%*:9,67%) Fehérje< 0,5 g < 0,5 g (RI%*:0,2%) Só0,02 g 0,06 g (RI%*:1%) *Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). Fermentált Papaya koncentrátum nonival - 500 ml - Natur Tanya1 adag: 30 ml (3 evőkanál)16 adagot tartalmazMegnevezésA napi adagban (30 ml) Fermentált papaya gyümölcslé 25,5 ml Papaya gyümölcspép 2,4 ml Noni gyümölcslé 0,3 ml Összetevők: fermentált papaya (Carica papaya L.) gyümölcslé, papaya (Carica papaya L.) gyümölcspép, gyümölcscukor, noni (Morinda citrifolia L.) gyümölcslé, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma. Figyelmeztetés:A készítmény természetes voltából eredően üledékképződés előfordulhat, ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét és hatékonyságát. A készítmény színe, íze, állaga termékenként változhat.3 éves kortól napi fél adag ajánlott.A termék alkalmazható vérhígító mellett.A termék alkalmazható cukorbetegség esetén, ha a napi adag (30 ml) szénhidráttartalmát beépítésre kerül a diétába, ez 4,4 grammot jelent.A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában.Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget. Forrás: niyodo.hu

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.11.21
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Fermentált Papaya koncentrátum nonival - 500 ml - Natur Tanya" című hirdetést látja. (fent)