Betöltés...

Hordozható ultrahangos inhalátor csendes technológia 3 fokozat

Ár: 7.890 Ft

Hordozható ultrahangos inhalátor csendes technológia 3 fokozatHordozható ultrahangos inhalátor, csendes technológia, 3 fokozatba állítható porlasztó, gyerekeknek és felnőtteknek, fehér/kék
A termék 3 fokozatba állítható porlasztóval rendelkezik, így könnyedén szabályozhatja az inhaláció intenzitását az egyéni igényeknek megfelelően. A cserélhető maszkok lehetővé teszik, hogy a készülék gyorsan és egyszerűen alkalmazkodjon a különböző korosztályokhoz és méretekhez.
A kompakt méret és az egyszerű használat teszi lehetővé, hogy az inhalátor mindenhová magával vihesse, legyen szó otthonról, munkáról vagy utazásról. Csak helyezze be az 2 db AA elemet, és már kész is a használatra!
Az ultrahangos inhalátor modern fehér/kék dizájna nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem könnyen észreveheti és megkülönböztetheti a többi eszközétől. Szerezze be most az ultrahangos inhalátort, és élvezze az egészségügyi előnyeit és kényelmét!
Csomag tartalma:1 x Inhalátor2 x Maszk (Gyermek+Felnőtt)1 x Szívóka1 x USB tápkábel1 x Használati utasítás
Tulajdonságok:Az eszköz kompakt méretű, egyszerűen használhatóFelhasználható gyógyszerek széles választékának használatára. Például:* hormonok* antibiotikumok* fertőzés gátló szerek* + ásványvíz adagolására is.Az inhalációs oldat visszamaradó mennyisége közel zéróra csökkenthető,ami lehetővé teszi számunkra, hogy spóroljunk a drága gyógyszerekkel.Működtethető USB csatlakozóról, valamint kettő darab normál elemről is.Az inhalációs terápia még alvó gyermekeken is könnyen alkalmazható.Működése szinte teljesen hangtalan.3 fokozatú porlasztóval rendelkezik, így beállíthatja a megfelelő adagolási sebességet.
Műszaki adatok:

Porlasztási sebesség: min. 0.2ml/perc
Vibráció frekvencia: 120KHz
Anyag: ABS műanyag
Gyógyszer hőmérséklet: ?41°C
Zajszint: ?50dB
Részecske méret: 5um+25%
Gyógyszer tartó kapacitás:
* minimum 0,5ml
* maximum 8ml
Sebességfokozatok: 3 fokozat
Üzemi hőmérséklet: 10°C ~ 40°C
Üzemi páratartalom: 0~80% RH
Támogatott légközi nyomás: 86kPa ~ 106kPa
Méret (h x sz x m): 43mm x 58mm x 121mm
Tömeg: 180g
Teljesítmény: 1,5W

Áramellátás:* USB DC 5V 1A (folyamatos áramellátáshoz)vagy* 2 x AA ceruzaelem (1,5V)(csomagolás nem tartalmazza)
Figyeljen rá, hogy száraz helyen tartsa és használatnál mindig függőleges irányban tartsa.
A termék CE, RoHS, FCC és Recycled Product tanusítvánnyal is egyaránt rendelkezik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.10.18
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Hordozható ultrahangos inhalátor csendes technológia 3 fokozat" című hirdetést látja. (fent)