Betöltés...

Elektromos sarokreszelő

Ár: 2.790 Ft




Az elektromos sarokreszelő lehetővé teszi az érdes bőr vagy bőrkeményedés gyors eltávolítását. Használható a láb más részein is, ahol megvastagodott és elhalt bőr található.
A reszelő tartós és durva szemcsés reszelőfejjel rendelkezik, aminek köszönhetően visszaadja a gyermek bőrének hihetetlenül sima megjelenését a lábán. Helyreállítja a talp bőrének megfelelő légáteresztő képességét, puhábbá és kellemesebb tapintásúvá teszi.
Az egyedülálló, mikroszemcsékkel borított csiszolóhenger nagy sebességgel 360°-ban forog, hogy finoman és hatékonyan polírozza a sarkát. A görgőket borító mikroszemcsék könnyen eltávolítják a régi bőrt, ugyanakkor nem okoznak vágást vagy karcolást, így biztosítva a kényelmes használatot.
A sarokreszelő elegáns megjelenésű és tökéletesen illeszkedik a kézbe. Ezenkívül a készlet egy további kutikulaeltávolító fejet is tartalmaz. A peeling befejezése után a csiszolófejről a mellékelt ecsettel eltávolítható a hámmaradvány, majd a fejre műanyag burkolatot kell tenni, hogy megvédje a szennyeződésektől.
A készülék vízálló.





HASZNÁLATI UTASÍTÁS:





Kapcsolja be a sarokreszelőt a gomb felfelé mozgatásával. A kezében tartva helyezze a lábára azokon a helyeken, ahol le szeretné csiszolni a bőrt. Ne dörzsölje az epidermiszt egy helyen 2-3 másodpercnél tovább, és ne gyakoroljon erős nyomást a bőrre.
A fej cseréjéhez nyomja meg a készülék oldalán található gombot és húzza ki a reszelőt. Helyezze be a másik fejet, és egyszerűen nyomja meg kattanásig.






TULAJDONSÁGOK:


Ergonomikus kialakítású
Tökéletesen illeszkedik a kézbe
360 fokban forgatható fejjel rendelkezik
Gyengéd és hatékony
Könnyen és hatékonyan távolítja el a bőrkeményedést
Könnyen használható
2 cserélhető görgő jár hozzá
Vízálló
Tápellátás: 2 x AA elem (nem tartozék)
Tápellátás: USB kábel
Méretek: 15cm x 6cm x 3cm
Tekercs szélessége: 3,5 cm
Szín: kék






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.10.16
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Elektromos sarokreszelő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: