Betöltés...

Akkus hajnyírógép szett, 4 különböző fej, extra tisztítófolyadék

Ár: 6.490 Ft

Akkus hajnyírógép szett, 4 különböző fej, extra tisztítófolyadék
Fedezd fel a szabadságot - Vezeték nélküli hajnyíró a mindennapok stílusához
Szeretnéd otthonod kényelmében elérni a professzionális fodrászszalonok minőségét? Ismerd meg ezt az extra könnyű, vezeték nélküli hajnyírót, amelyet pont azoknak terveztek, mint Te: akik számára fontos a kényelem, a minőség és a stílus.
Szabályozható hosszúság: Az állítható nyírófejjel négy különböző hosszúságban (3, 6, 9, és 12 mm) alakíthatod frizurádat. Legyen szó egy gyors trimmelésről vagy egy teljes stílusváltásról, ez a hajnyíró minden igényt kielégít.
Vezeték nélküli szabadság: A beépített akkumulátornak köszönhetően búcsút mondhatsz a zavaró kábeleknek. Teljes töltöttség esetén akár 60-90 percig is élvezheted a folyamatos, erőteljes vágást.
Tartós és higiénikus: A készlet része egy tisztítófolyadék és egy kefe is, amelyekkel egyszerűen tisztán tarthatod a készüléket. Ez nemcsak a higiéniai szempontokat szolgálja, hanem hozzájárul a hajnyíró hosszabb élettartamához is.
Főbb jellemzők:

Kompakt méret: Hossza csupán 18 cm.
Gyors töltés: 2 óra alatt teljesen feltöltődik.
Univerzális töltés: USB töltőkábel.
Változatos vágási opciók: 3-tól 12 mm-ig állítható hosszúságok.
Praktikus tartozékok: Tisztítófolyadék és kefe a hosszabb élettartamért.
Egyszerű karbantartás: Könnyű tisztítás.
Minőségi anyag: Rozsdamentes acél pengék.
Erőteljes teljesítmény: 240V feszültség.

Bármilyen hajvágási feladat előtt állsz, ez a vezeték nélküli hajnyíró mindig készen áll, hogy segítsen neked a tökéletes megjelenés elérésében, otthoni kényelemben.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.10.16
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Akkus hajnyírógép szett, 4 különböző fej, extra tisztítófolyadék" című hirdetést látja. (fent)