Betöltés...

Elektromos talp és sarokreszelő, állítható sebességgel, 3 féle csiszolófejjel, kiegészítőkkel

Ár: 5.290 Ft

Elektromos talp és sarokreszelő, állítható sebességgel, 3 féle csiszolófejjel, kiegészítőkkel 



A sarkakon és a lábfejen lévő bőr nagyon kemény és száraz lehet. Egy elektromos lábreszelő kiváló megoldást nyújt a bőrkeményedések, elhalt hámrétegek eltávolítására! A készülék használata egyszerű és hatékony, válassza ki a megfelelő fejet és sebességet, majd finoman távolítsa el a bőrkeményedést.


A készülék kompakt és könnyű, kényelmes fogású és könnyen használható. Az eszköz beépített kijelzővel és LED-lámpával szerelt. A lámpa bekapcsol, amint elindítja a reszelőt, megvilágíthatja vele a kezelendő területet, így megkönnyíti a kezelés elvégzését. Az elektromos reszelő ergonomikus házzal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a kézbe, nem csúszik, így kényelmes kezelést tesz lehetővé. A reszelőn lévő gombokkal be- és kikapcsolhatja az eszközt, beállíthatja a sebességét és kicserélheti a görgőket.


A csiszolófejekből összesen 6 darab van. A betétek 3 különböző érdességi fokozattal rendelkeznek, hogy lehetővé tegyék a különböző feladatok elvégzését. A finom szemcsés fej az enyhén megkeményedett hámréteghez, az elhalt bőrhöz, valamint a lábfej és sarok érzékeny területeinek napi ápolására szolgál.
A közepesen szemcsés az újonnan kialakult bőrkeményedésekre, a lábfej és sarok bőrének
normál, kevésbé érzékeny bőrrétegeinek napi ápolására alkalmas, a durva szemcsés pedig
az erősen megkeményedett és elhalt bőrhöz való. 



A reszelő állítható sebességű, így a különböző kezelésekhez igazítható. Az alacsony sebesség mindennapi használatra alkalmas, és segít megelőzni a keratinizált, megkeményedett bőr felhalmozódását. A nagy sebesség a nehezebb és munkaigényesebb esetekhez alkalmas.


A lábreszelő újratölthető akkumulátorral működik, így hordozható és független a hálózati áramellátástól. Az akkumulátor töltéséhez szükséges USB kábel tartozék. A reszelő hatékony eszköz az elhalt bőr gyors és precíz lecsiszolásához, így rövid idő alatt professzionális eredményt érhet el.


Tulajdonságok:



Anyag: ABS műanyag, rozsdamentes acél, kvarchomok, PS, PP
Szín: fekete
3 féle érdességű szemcsés fej
2 fokozatban állítható sebesség
Méretek: 3×6×16 cm
A készlet súlya: 331 g


A csomag tartalma: 




1 db elektromos reszelő
6 db görgő
2 db reszelő
2 db csiszoló
2 db kefe
1 db bőreltávolító
USB töltőkábel




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.10.14
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Elektromos talp és sarokreszelő, állítható sebességgel, 3 féle csiszolófejjel, kiegészítőkkel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP