Betöltés...

Trizand akupresszúrás szőnyeg párnával és masszázs labdákkal

Ár: 8.790 Ft


NAGY SZETT - készletünk tartalmaz egy akupresszúrás szőnyeget és egy párnát, valamint 2 golyót masszázs tüskékkel . A Trizand készletnek köszönhetően nem kell további masszázsszerszámokat keresnie, minden benne van, amire szüksége van!
ÉLVEZZE AZ AKUPRESSZÚRA SZÁMTALAN ELŐNYÉT! - ennek köszönhetően: csökkentheti a hát-, nyak-, váll-, csípő- és ízületi fájdalmakat; javíthatja a keringést és az emésztést; növelheti az energiaszintet; ellazulhat; ellazíthatja az izmokat és ízületeket; csökkentheti az izomfeszültséget; minimalizálhatja a fejfájást; csökkentheti a vérnyomást; növelheti az endorfinszintet és a pozitív hozzáállást; növelheti az oxigénfelvételt; javíthatja az alvást és enyhítheti az álmatlanságot.
HORDOZHATÓ - a készlet feltekerhető és táskába csomagolható egy kényelmes húzózsinórral és egy tartós pánttal . Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye. Tökéletes megoldás, ha kimozdul, pl. az edzőterembe.
2 MASSZÁZSLABDA - a tüskékkel ellátott masszázsgömbök biztosíthatják a szöveteken keresztül történő fokozott véráramlást. Ennek köszönhetően , könnyebben megszabadulhat a lábában, nyakában vagy fájó izmaiban lévő túlzott feszültségtől. A labdák nagyszerű támogatást nyújtanak a rehabilitációhoz és az izommobilizációs tréninghez.
MŰSZAKI ADATOK



szín: fekete - zöld
anyag: pamut / műanyag / hab
szőnyeg méretei (hossz/szélesség/magasság): méret: 65/40/2cm
a szőnyegen lévő rozetták száma: 230
nyomáspontok száma a szőnyegen: 6210
párna méretei (hossz/szélesség/magasság): 14/11/34cm
a párnán lévő rozetták száma: 59
nyomáspontok száma a párnán: 1593
a labdán lévő tüskék száma: 78
készlet súlya: 0,713 kg
​​


A  CSOMAG TARTALMA:



szőnyeg
párna
tok
2 masszázslabda




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Trizand akupresszúrás szőnyeg párnával és masszázs labdákkal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: