Betöltés...

Malizia öblítő levendula és mirha 2l

Ár: 2.190 Ft

Malizia öblítő levendula és mirha 2lVarázsold ruháidat selymesen puhává és hosszan tartó frissesség a Malizia Öblítő Levendula és Mirha különleges öblítőjével! A természetes levendula és mirha megnyugtató illatpárosa minden mosás során kellemes, pihentető élményt biztosít, miközben hatékonyan ápolja és megvédi a textíliákat.
Fő előnyök:
Természetes, nyugtató illat: A levendula frissessége és a mirha meleg tónusai tökéletes harmóniát teremtenek, amelyek megnyugtatják az érzékeket.Kivételes puhaság: Minden anyag tapintása kellemesen lágy lesz, ruháid hosszan megőrzik puhaságukat.Gazdaságos kiszerelés: A 2 literes flakon akár 60 mosásra is elegendő, így hosszú ideig élvezheted a frissességet és puhaságot.Bőrbarát formula: Kíméletes összetevőivel megóvja bőrödet, így a család minden tagja számára ideális választás.Antisztatikus hatás: Csökkenti az elektrosztatikus feltöltődést, megkönnyítve a ruhák kezelését.Használati javaslat: Adj 1/3 kupaknyi Malizia Öblítőt a mosógép öblítőtartályába, hogy minden mosáskor élvezhesd a frissesség és puhaság nyugtató kombinációját.
Miért válaszd a Malizia Levendula és Mirha öblítőt?
Kellemes, természetes illatKíméletes ápolásHosszan tartó puhaságFrissítsd fel ruhatáradat és érzékeidet egyaránt! A Malizia Öblítő Levendula és Mirha az a kényeztető mosási élmény, amit ruháid megérdemelnek - és te is!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Malizia öblítő levendula és mirha 2l" című hirdetést látja. (fent)