Betöltés...

Domestos Maximum higiénia 3,24l - extra erős tisztítószer

Ár: 3.990 Ft

Domestos Maximum higiénia 3,24l - extra erős tisztítószer
A Domestos Maximum Higiénia tisztítószer a tökéletes választás otthonának makulátlan tisztaságához és fertőtlenítéséhez. Az extra nagy, 3,2 literes kiszerelés hosszan tartó védelmet nyújt, így gazdaságos megoldást kínál a mindennapi takarításhoz.
Ez a sűrű állagú formula erőteljes hatóanyagainak köszönhetően gyorsan és hatékonyan távolítja el a baktériumokat, kórokozókat, és mindenféle szennyeződést, miközben megőrzi a felületek tisztaságát. Használata sokoldalú: ideális WC-k, fürdőszobák, konyhai felületek és padlók fertőtlenítésére is.
Fő előnyök:
Maximum higiénia: Megbízhatóan eltávolítja a kórokozókat és baktériumokat.Gazdaságos 3,24 L-es kiszerelés: Hosszan tartó védelem nagyobb otthonok számára is.Sűrű állagú formula: Könnyen tapad a felületeken, maximális tisztítóhatás.Sokoldalú felhasználás: Tökéletesen alkalmazható fürdőszobákban, konyhában és más helyiségekben.
Válaszd a Domestos Maximum Higiénia tisztítószert a teljes körű védelemért és ragyogó tisztaságért!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Domestos Maximum higiénia 3,24l - extra erős tisztítószer" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: