Betöltés...

Perlux 4in1 Universal mosókapszulák - színes és fehér ruhákhoz (22 db)

Ár: 2.990 Ft

Perlux 4in1 Universal mosókapszulák - praktikus megoldás színes és fehér ruhákhoz (22 db)A Perlux Pods 4in1 Universal mosókapszulák univerzális megoldást nyújtanak, hogy minden típusú ruhát tisztán és frissen tartsanak. A kapszulák egyesítik a tisztítás, folteltávolítás, fehérítés és friss illat biztosításának erejét, hogy a ruháid mindig ragyogóan tiszták legyenek. Ideális választás mind színes, mind fehér ruhákhoz, maximális tisztítóerővel minden mosásnál.
Főbb tulajdonságok:

4 az 1-ben univerzális formula: Tisztít, folteltávolító, fehérítő hatású, és hosszan tartó friss illatot biztosít.
Hatékony tisztítás minden hőfokon: Alacsony és magas hőmérsékleten egyaránt hatékony, energiatakarékos mosáshoz is tökéletes.
Univerzális használat: Alkalmas színes és fehér ruhákhoz is, megőrzi a színek élénkségét, miközben a fehér ruhák ragyogását is biztosítja.
22 mosásra elegendő: Egy csomag 22 darab mosókapszulát tartalmaz, ami elegendő egy hónapnyi mosáshoz egy átlagos háztartásban.
Kényelmes használat: Csak dobd be a kapszulát a mosógép dobjába, és élvezd a tökéletes tisztaságot - nincs szükség külön adagolásra.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Perlux 4in1 Universal mosókapszulák - színes és fehér ruhákhoz (22 db)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: