Betöltés...

Malizia öblítő vanília-argan illatú 2l

Ár: 2.190 Ft

Malizia öblítő vanília-argan illatú 2lTedd minden mosást különlegessé a Malizia Öblítő Vailia és Argán illatú öblítőjével! Ez a prémium textilápoló varázslatos, egzotikus illatával és különleges ápoló hatásával minden ruhadarabot puhábbá és frissebbé varázsol. A vailia és argán kombinációja egyedülálló illatélményt nyújt, miközben mélyen hidratálja és védi a textíliákat.
Fő előnyök:
Exkluzív illatkombináció: A vailia és argán olaj különleges, édes és fűszeres illata minden mosással luxus érzést nyújt.Bársonyos puhaság: A koncentrált formula biztosítja, hogy minden anyag, beleértve a legérzékenyebb szöveteket is, puhává és simává váljon.Hosszan tartó frissesség: A 2 literes kiszerelés akár 60 mosáshoz is elegendő, így ruháid sokáig megőrzik frissességüket és illatukat.Színvédő formula: Megőrzi a ruhák eredeti színét, miközben óvja azok szerkezetét és megakadályozza a fakulást.Antisztatikus védelem: Csökkenti az elektrosztatikus feltöltődést, megkönnyítve a ruhák kezelését és viselését.Használati javaslat: Adj 1/3 kupaknyi Malizia Öblítőt a mosógép öblítőtartályába, hogy minden mosás során érezhesd a luxus illatot és a puha tapintást.
Miért válaszd a Malizia Vailia és Argán illatú öblítőt?

Exkluzív, hosszan tartó illat
Kiemelkedő puhaság és védelem
Kiváló ár-érték arány

Hozz egy kis luxust a mosási rutinodba! A Malizia Öblítő Vailia és Argán Illatú öblítője különleges élménnyé teszi a ruhák ápolását, miközben ruháid puhák, frissek és gyönyörűek maradnak.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Malizia öblítő vanília-argan illatú 2l" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: