Betöltés...

Melegvizes palack plüss borítással cicás

Ár: 2.990 Ft


LEVEHETŐ PLÜS BURKOLAT  - puha, plüss huzat védi a bőrt a forró vizes palackkal való közvetlen érintkezéstől, kellemes és biztonságos használatot biztosítva. A cica imádnivaló megjelenést kölcsönöz a melegvizes palacknak , így nagyszerű ajándék lehet, különösen gyerekeknek. A huzat könnyen eltávolítható és mosható , ami biztosítja a higiénikus használatot. A plüss anyag puha és finom tapintású , ami tovább növeli a használat kényelmét.   



KAPACITÁS 1,8 l  - egy ilyen kapacitású melegvizes palack hosszabb hőtartást tesz lehetővé , ami ideálissá teszi a test nagyobb területeinek felfűtésére. Téli estékre vagy lábadozáskor tökéletes. 



FORRÓVÍZES PALACK  - kiváló minőségű gumiból készült, a melegvizes palack tartós, rugalmas és ellenáll a forró víznek. A gumi jól vezeti a hőt, ami hatékony melegítést biztosíthat.



ALKALMAZÁS - a melegvizes palack hideg napokon melegítésre, izomfájdalmak, menstruációs görcsök enyhítésére vagy megfázásos betegségek kezelésére  használható . Pihenésre és alvási komfort javítására is kiváló lehet. A melegvizes palack melegítő tulajdonságai mellett hideg vízzel is megtölthető, és hűsítő borogatásként is használható, ami nagyszerűen csökkentheti a hőmérsékletet, enyhítheti a fogfájást. 
TULAJDONSÁGOK:



szín: szürke/fehér
anyaga: gumi/poliészter
űrtartalom: 1,8 l
méretei: 37 x 22 x 4,5 cm
súlya: 0,47 kg
súlya csomagban: 0,48 kg
TARTALOM:



forró vizes palack
plüss huzat




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.10.08
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Melegvizes palack plüss borítással cicás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: