Betöltés...

Sentio Chalize EDP női 100 ml parfüm + 150 ml tusfürdő ajándékszett 10212

Ár: 1.690 Ft

A Sentio GP Chalize EDP egy elbűvölő női illat, amely elcsábítja az érzékeket. A kifejezetten stílustudatos nő számára kifejlesztett nemes esszenciával ez az illat minden nő nélkülözhetetlen kelléke.


A Sentio GP Chalize EDP illatjegyei virágok és édes gyümölcsök csábító kombinációja. Ez az egyedi illat tartós benyomást hagy és kellemes illatélményt biztosít.


Kiváló minőségének köszönhetően a Sentio GP Chalize EDP megbízhatóan tart és végigkíséri Önt a nap folyamán. Számíthatsz rá, hogy ez az illat hosszan tartó, és egész nap beborít.


A Sentio GP Chalize EDP ideális a mindennapi viselethez és az ünnepi pillanatokhoz is. Legyen szó az irodában, vásárláskor vagy különleges alkalmakkor, ez az illat minden pillanatban passzol, és kiemeli személyiségét.


A Sentio GP Chalize EDP palack elegáns kialakításával tűnik ki, amely bármely fésülködőasztalon ragyog. Tetszetős megjelenésével a palack nem csak illattároló, hanem otthonának dekorációs eleme is.

 


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.10.03
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Sentio Chalize EDP női 100 ml parfüm + 150 ml tusfürdő ajándékszett 10212" című hirdetést látja. (fent)