Betöltés...

L´Oréal Professionnel Öblítést nem igénylő hővédő krém alakmemóriával Serie Expert Blow-Dry Fluidifier (Shape Memory Cream - Leave in) 150 ml

Ár: 7.240 Ft

Egyszerűbb, gyorsabb és tartósabb frizurára vágyik? Az alakmemóriával ellátott Expert Blow Dry Fluidifier öblítés nélküli hővédő krémje ideális társ a hajszárításhoz és vasaláshoz. Hatékony hővédelmet nyújt a hajnak, és hosszú távú végeredményt biztosít. Az exkluzív Stimuli Responsive Sérum technológiának köszönhetően biztosítja a puhaságot, a könnyű kezelhetőséget és a haj fényét. A kompozíció növényi fehérjékkel dúsított, és stressz nélkül simítja a hajat. Ezenkívül a végeredményt bármilyen végső formázó eszközzel könnyen átalakíthatja 150°C feletti hőmérsékleten. Aktiválja újra a kompozíciót termikus formázó eszközökkel 150°C feletti hőmérsékleten, és hozzon létre egy új frizurát.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.10.02
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "L´Oréal Professionnel Öblítést nem igénylő hővédő krém alakmemóriával Serie Expert Blow-Dry Fluidifier (Shape Memory Cream - Leave in) 150 ml" című hirdetést látja. (fent)