Betöltés...

Perfect Curl elektromos hajgöndörítő

Ár: 8.490 Ft

Perfect Curl elektromos hajgöndörítő
Ezen képes változtatni az automata hajgöndörítő, mely egy sokoldalúan hasznosítható fodrászkellék, otthoni és munkaköri alkalmazásra egyaránt alkalmas.
Használata egyszerű, a csökkentett motorsúly és az ergonomikus kialakítás kitűnő prevenciós védelmet nyújt a kéz és a kar ízületeinek, a szalagoknak és az inaknak. Emiatt, ha közvetve is, de a munka hatékonyságát növeli, valamint a dolgozók egészségvédelmét is szolgálja.
Az Automata hajgöndörítő előnyei:
A csökkentett motorsúlynak köszönhetően:a készülék működése közben keletkező rezgések kevésbé terhelik a felhasználó kezéta hajgöndörítő 10.000 órás élettartammal szolgálja a változatos frizurák kivitelezésétkevésbé terheli a felhasználó kezét és karját, mint a hagyományos hajgöndörítő eszközökFolyamatos hőkontroll:a garantált hőstabilitást lehetővé tévő rendszernek köszönhetően, a hajgöndörítő mindig az optimális hőtartományban működika haj egészségét, védelmét, állagmegóvását teszi lehetővémunkakész állapot érhető el pillanatok alatt a fejlett fűtőrendszer jóvoltábólKörnyezetbarát technológia:a hosszú élettartamú, alacsony súrlódású motor konstrukció kevesebb energiát fogyasztErgonomikus kialakítás:az eszköz használat közben tehermentesít, különös tekintettel:a kéztő- és kézközépcsontokraa csukló- és az alkar ízületeirea megerőltetésre különösen érzékeny szalagokra és inakra
Tulajdonságai:
50-60Hz áramerős, 100V-240 V hálózati feszültségen működikA hajgöndörítő élettartamának maximalizálását és állagmegóvását, valamint a haj védelmét szolgálja a könnyen és egyszerűen tisztítható kerámia bevonat0°C-230°C közti hőmérséklet-tartományban alkalmas a hajformázásra
Az eszköz belső kerámia ,,göndörítő kamrája" lehetővé teszi a tökéletes göndör fürtök létrehozását.Az erőteljes fűtőelem biztosítja az ultragyors felmelegedést és a hőmérséklet stabilitását a munka alatt, amely biztosítja az optimális és hosszú távú eredményeket. Fürtök és hullámok létrehozása különösebb erőfeszítés nélkül, pontosan és gyorsan. Minden hajtípusra alkalmas.
Jellemzők:

 3 fokozat a hosszúság beállításra különböző típusú fürtök és hullámok készítésére
 3 fokozat a hőmérséklet szabályozására 190°C - 210°C - 230°C
 3 fokozat a fürtök irányának alakításában (jobb, bal, auto ? a forgásirány változása minden csavarásnál)
 túlmelegedés elleni védelem
 alvó üzemmód 20 perc után
 automatikus kikapcsolás 60 perc után
 tökéletes és hosszan tartó eredmény
 extrém időmegtakarítás
 ergonomikus markolat

A csomag tartalma: 1 db Automata hajgöndörítő

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Perfect Curl elektromos hajgöndörítő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: