Betöltés...

Hajvágó gép babáknak digitális kijelzővel

Ár: 7.990 Ft

Hajvágó gép babáknak digitális kijelzővel
A nagy sebességű turbófeltöltővel felszerelve, amely felszívja a haj nagy részét, trimmerünk tiszta és rendezett környezetet biztosít a nyírás során. Ez a turbó szívórendszer lehetővé teszi a nyírt szőrzet gyors és hatékony eltávolítását, csökkenti a rendetlenséget és megkönnyíti a tisztítást.
A trimmerünk könnyen lemosható vízzel, így könnyebben tartható fenn a higiénia és a tisztaság. Speciális tartály is tartozik hozzá a felszívott hulladék összegyűjtésére, ami tovább csökkenti a rendetlenséget a vágási folyamat során.
A törött haj csendes vákuumszívásával vágógépünk kényelmes és gondtalan nyírási élményt nyújt. Gyengéden felszívja a gyerekek hajának nagy részét, viszketés és kellemetlen érzés nélkül hagyja a bőrt.
A minőségi kerámia pengével felszerelt trimmerünk precíz szőrnyírást tesz lehetővé, irritáció vagy bőrkárosodás nélkül. Ez a penge biztonságos és hatékony nyírást tesz lehetővé, szőrtípustól függetlenül.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Hajvágó gép babáknak digitális kijelzővel" című hirdetést látja. (fent)