Betöltés...

Orr-Fül hajvágó fájdalommentes

Ár: 6.390 Ft

Orr-Fül hajvágó fájdalommentesA bemutatott orr- és fülvágó egy modern és egyben multifunkcionális eszköz, amely ideálisan alkalmazható az orr- és fülszőrzet vágására, de a szakáll és a szemöldök levágására is sikeresen alkalmazható. Az epilátor precíziós pengéi az orr és a fül számára gyorsan és fájdalommentesen eltávolítják az összes nem kívánt szőrt.Az orr és a szakáll epilátora egy modern és egyben rendkívül praktikus kiegészítő, amely továbbfejlesztett rendszerrel van ellátva a vágások és a haj behúzása ellen, valamint egy modern technológiával, amely hatékonyan megakadályozza a bőrirritációt. A hajborotva feltöltése 10-12 órát vesz igénybe, és a készülék feszültségértéke szükséges: AC 220-240 V (50-60 Hz) AC a megfelelő működéshez.

VERSATILE - a bemutatott orr- és fülvágó modern eszköz, amely tökéletesen alkalmas az orr- és fülszőrzet vágására, de sikeresen alkalmazható az arcszőrzet és a szemöldök vágására is.
GYAKORLATI - az orr és a szakáll epilátora a legkorszerűbb tartozék, amely továbbfejlesztett karcolás- és szőrhúzásgátló rendszerrel, valamint modern technológiával rendelkezik, amely hatékonyan megakadályozza a bőrirritációt.
SZÁRAZ ÉS nedves - a borotva sokoldalú kiegészítő stílusos formában, szárazon és nedvesen egyaránt használható.
ERGONÓMIAI ALAKÚ - ez a professzionális orr- és fülvágó készülék könnyű kialakítással és ergonomikus formával rendelkezik, amely kényelmesen elfér mindkét kézben. Nemcsak otthon, hanem menet közben is tökéletes.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Orr-Fül hajvágó fájdalommentes" című hirdetést látja. (fent)