Betöltés...

Elektromos lábmelegítő

Ár: 7.990 Ft

Elektromos lábmelegítőA Commodoor FW-001A elektromos lábmelegítője egy hatalmas papucs, amely melegen tartja a lábát a hideg napokon.
100 watt teljesítményű, három hőmérsékleti szinttel, LED-kijelzővel és automatikus kikapcsolással rendelkezik 90 perc után.
A puha belső bélés eltávolítható, és akár 40 °C-on is mosógépben mosható.
Túlmelegedés elleni védelemmel és kettős szigeteléssel is rendelkezik a nagyobb biztonság érdekében.
Gyorsan felmelegíti a lábakat:Ez a termék mindössze 5 perc alatt biztosítja a lábak gyors és hatékony melegítését, lehetővé téve a felhasználók gyors pihenését.
A 100 wattos teljesítmény biztosítja, hogy a lábak rövid idő alatt melegen maradjanak.
Könnyen használható:A lábmelegítő simán működő távirányítójával és LED-világítású kijelzőjével könnyen használható, így mindenki számára megfelelő.
Egyszerűen csatlakoztassa a konnektorhoz, és élvezze a meleget.
Könnyen karbantartható:A lábmelegítő belső bélése eltávolítható és mosógépben mosható 40 ° C-ig, így könnyen karbantartható és tisztán tartható.
Első a biztonság:Ez a termék túlmelegedés elleni védelemmel és 90 perc utáni automatikus kikapcsolással rendelkezik a nagyobb biztonság és energiahatékonyság érdekében.
Jobb vérkeringés:A fűtés javítja a vérkeringést, ami hozzájárul az izomlazításhoz és az általános közérzethez.
LeírásCommodoor FW-001A lábmelegítő elektromos lábmelegítő
Ezzel a kényelmes elektromos lábmelegítővel a Commodoor-tól mostantól nem lesz hideg a lábad.A lábmelegítő valójában egy hatalmas papucs, amelybe mindkét lábát egyszerre helyezi.Nagyszerű, ha hazajön egy téli sétából, vagy ha nem érzi magát elég fittnek. Hangulatos, ha este a kanapén ülsz, de akkor is, ha otthon dolgozol.Távirányító és 3 hőbeállításA lábmelegítő nagyon könnyen működik.Egyszerűen csatlakoztassa, és használja a vezetékes távirányítót a termosztát beállításához.A 3 hőbeállítás közül válassza ki azt, amelyik a legkényelmesebbnek tűnik az Ön számára. 100 wattos teljesítményével gyorsan szállít finom hőt.A lábmelegítő automatikusan bekapcsol, amikor a termosztát hőmérsékletre van állítva, és a megfelelő LED világít.Csúsztassa a távirányítót ",0" állásba, majd a lábmelegítő ismét kikapcsol, akárcsak a jelzőfény.Automatikus kikapcsolás 90 perc folyamatos használat után az elektromos lábmelegítő automatikusan kikapcsol.Ez energiát takarít meg és további biztonságot nyújt.A LED jelzőfény villog, amikor automatikusan kikapcsol.Távirányító Termosztáttal - A lábmelegítőt vezetékes távirányítóval működtetheti.Válasszon a 3 fűtési beállítás közül, és hagyja, hogy jöjjön a pihenés!Indikatív Lámpa - A LED fény jelzi, hogy a készülék működik-e.Ily módon nemcsak érezni, hanem látni is fogja. Automatikus Kikapcsolás - Energiatakarékossági és biztonsági okokból a lábmelegítő kikapcsol, ha az egység 90 percig folyamatosan működik.Könnyen mosható - A belső hüvely csodálatosan puha anyagból készült az extra kényelem érdekében.A mosás nagyon egyszerű, mivel eltávolíthatja a fedelet és 30 fokos tisztítást végezhet a mosógépben.Jobb vérkeringés - A fűtés támogatja a vérkeringést, és ezáltal javítja az (izom) relaxációt és a jólétet.Műszaki adatok:

Teljesítmény: 100W
Feszültség: 220-240V, 50Hz
Kábelhossz: 2.5m
Méretek: 30 x 30 x 23 cm
Túlmelegedés elleni védelem:Automatikus kikapcsolás 90 perc után.
IPX1: Csepegő víz elleni védelemII. védelmi osztály, kettős védőszigetelés
Használati útmutató (GER, GB, F, NL, I, ES)

Termék színét az aktuális raktárkészlet szerint tudjuk küldeni!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Elektromos lábmelegítő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: