Betöltés...

Gél ülőpárna fánk alakú

Ár: 3.490 Ft

Gél ülőpárna fánk alakúGyakran a nap nagy részében ülünk. Természetesen a tanács az, hogy rendszeresen változtasson testhelyzetet, de egy támasztópárna, mint például ez a Vivamore gélpárna, nagy megkönnyebbülést nyújthat ülő helyzetben.
Kényelem: csökkenti a nyomást, csökkenti a súrlódást és hűsítő hatásúA gélpárna támogatja a jó testtartást. Az általános értelemben vett kényelem mellett a zselés párna háromféleképpen is működik:- Nyomáscsökkentő.A gélpárna a testedhez illeszkedik, így nagyobb felületen osztja el a fenekére nehezedő nyomást. Ez kevesebb nyomáspontot hoz létre.- Súrlódáscsökkentő.A rugalmasság biztosítja, hogy a gélréteg együtt mozogjon a testeddel, csökkentve a súrlódást a fenéken.- Hűtés.A gél hőt vezet el, csökkenti a bőrrel érintkező felületet, így egy ilyen párna hűtést tud biztosítani.A támasztópárna általában segíthet az ülőfájdalmak esetén, mint farkcsont-párna azoknak, akik farokcsontjukkal szenvednek, és olyan panaszokkal küzdenek, mint a fenék vagy a láb zsibbadása, a csípőfájdalom vagy a medenceproblémák.Röviden, egy ilyen támasztópárna jól működik a szenvedő emberek számára, és segíthet megelőzni a panaszokat.
Méhsejt szerkezetű gélEz a támasztópárna TPE-ből, egy termoplasztikus elasztomerből készül, amely gumiszerű megjelenésű.A gél részben folyékony, részben szilárd anyagként viselkedik, ami rugalmasságot és rugalmasságot ad a gélpárnának, miközben megtartja alakját.A speciális kialakítás a hatszögletű méhsejt szerkezettel növeli a rugalmasságot és szellőző hatást biztosít.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Gél ülőpárna fánk alakú" című hirdetést látja. (fent)