Betöltés...

Gyógyszer rendszerező, tároló

Ár: 8.990 Ft


KIVÁLÓ MINŐSÉG  – egy nagyméretű, kihajtható rendszerező teljes egészében kiváló minőségű PP anyagból készült , ami garantálja a tartósságát és hosszú élettartamát . A nem mérgező műanyag biztosítja a gyógyszerek és egyéb tárgyak biztonságos tárolását , valamint megkönnyíti a rendszerező tisztán tartását . Ez az anyag ellenáll a mechanikai sérüléseknek , így a szervező nem csak tartós, hanem biztonságos is a mindennapi használat során.     



KÉTSZINTES POLCOK  - a rendszerező kétszintes, összecsukható polcokkal van felszerelve rekeszekkel, amelyek lehetővé teszik a gyógyszerek, kozmetikumok, körömlakkok vagy egyéb cikkek egyszerű kezelését és válogatását . Ezek a polcok tökéletesek kisebb tárgyak, például tabletták, kenőcsök, kötszerek, tapaszok, körömformázó eszközök és hajgumik tárolására , így könnyen megtalálhatja a szükséges dolgokat. A tartály átlátszó tetejének köszönhetően a felhasználó könnyen azonosíthatja a tartalmat anélkül, hogy kinyitná a rendszerezőt, ami felgyorsítja a szükséges gyógyszerek elérését.         



BIZTONSÁGOS ZÁR -  az alsó rekesz nagy és tágas , így ideális hely nagyobb tárgyak , például kiegészítők, palackok vagy tartályok tárolására . A szervező szilárd zárással van felszerelve, amely biztosítja a tartalmak biztonságos tárolását, megvédi azokat a gyermekektől és a véletlen kinyitástól. A zárómechanizmus könnyen használható, mégis szilárd .       



STÍLUSOS–  Könnyű szerkezetének köszönhetően a szervező könnyen hordozható , így nem csak otthoni használatra , hanem utazáshoz is ideális megoldás . A modern és esztétikus kialakítás professzionális megjelenést kölcsönöz a szervezőnek, semleges színei pedig bármilyen enteriőrbe illeszkednek. A nagy rendszerezőkapacitás lehetővé teszi a különféle orvosi, kozmetikai és fodrászati ​​cikkek tárolását, megkönnyítve a rendszerezést, és szükség esetén gyors hozzáférést biztosítva.           
TULAJDONSÁGOK:



szín: szürke/átlátszó
Anyaga: PP
szilárd lezárás: igen
teljes méretek: 32 x 22,5 x 19 cm
súlya: 0,89 kg
Csomag súlya: 1,151 kg
TARTALOM:



rendszerező 
matrica




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.09.13
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Gyógyszer rendszerező, tároló" című hirdetést látja. (fent)